22 Noiembrie 2019 publicat în Horoscop 838 share-uri

Viața este prea scurtă ca să trăim relații de cuplu ce nu ne aduc satisfacții. Află care este secretul reușitei în relația ta.

Horoscop - viața de cuplu fericită

Capricorn

Pentru o persoană din Zodia Capricorn, o relație împlinită înseamnă a simți că se poate baza din toate punctele de vedere pe acel om cu care a ales să își împartă viața. Eroziune în ceea ce privește relațiile lor mai îndelungate se produce atunci când se instalează suspiciunea. Ca iubirea să continue, pentru Capricorn este esențial să nu își piardă încrederea.

Cum să accesezi intimitatea și să reactivezi iubirea:

Dacă simți că și relația ta a fost supusă eroziunii, este timpul să ai o discuție serioasă cu partenerul/ a tău/ta. Luați în considerare și aspectul consilierii de cuplu, pentru a reuși să găsiți mai repede drumul înapoi unul spre celălalt, prin intermediul unor modalități deja puse în practică. Pentru voi doi, autenticitatea și sinceritatea trebuie să fie priorități în cuplu. Iar acestea compun de fapt, calea prin care puteți accesa intimitatea adevărată. Creați împreună acest spațiu al sprijinului reciproc pentru a duce relația voastră la un nivel superior.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: chairoij/ Shutterstock

Vărsător

Vărsătorii nu sunt genul de persoane care se lasă ușor cucerite și dacă cineva a reușit în acest demers, nu înseamnă că este o chestiune bătută în cuie. Pentru cine este într-o relație cu un Vărsător, trebuie să știe că acești nativi detestă sentimentul de plafonare și ignoranță. Într-o relație îndelungată, un Vărsător se va simți nefericit atunci când persoana dragă se complace în banalitate.

Cum să accesezi intimitatea și să reactivezi iubirea:

E timpul să îți reamintești în primul rând chiar tu care erau acele lucruri, idei, experiențe care îți făceau inima să cânte și să le accesezi. De aici îți extragi energia vivantă și prin intermediul acestei energii, la fel ca înainte, devii o persoană irezistibilă, capabilă să atragă și pe ceilalți, în special persoana dragă, pe un drum al explorării. De asemenea, pentru o persoană din Zodia Vărsător este important să își recunoască cu sinceritate dacă o relație îi mai răspunde sau nu, cu adevărat, nevoilor, standardelor.

Pești

Când vine vorba de o relație de cuplu, în mod nu chiar atât de evident, persoanele din Pești fac alegeri foarte pragmatice, în ciuda aerului lor boem. Aleg mereu confortul în detrimentul sentimentelor pasionale, așa încât în ceea ce îi privește, deteriorarea vieții de cuplu înseamnă pur și simplu, a nu se mi simți cu adevărat în siguranță lângă persoana pe care au ales-o.

Cum să accesezi intimitatea și să reactivezi iubirea:

Este cazul să aveți discuții sincere despre ceea ce își dorește fiecare de la viață, de la această relație de cuplu. Trebuie atinse toate temele de discuție importante - de la sex, finanțe, pasiuni, copii, sisteme de valori, etc. A fi sinceri unul cu celălalt nu este neapărat ușor, dar este cu siguranță un mod de a invita iubirea adevărată și încrederea unul în celălalt, în viața noastră.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri