22 Noiembrie 2019 publicat în Horoscop 838 share-uri

Viața este prea scurtă ca să trăim relații de cuplu ce nu ne aduc satisfacții. Află care este secretul reușitei în relația ta.

Horoscopul iubirii și intimității - Viața de cuplu fericită

Balanță

Pentru o balanță romantismul este un ingredient important: sensibilitatea, poezia, muzică suavă și momentele de neuitat. Gesturile pline de romantism o fac pe Balanță să se simtă iubită și împlinită în viața de cuplu. Când romantismul se stinge, Balanța își pierde încrederea în persoana dragă. Din păcate, ritmul vieții de zi cu zi, ne face pe toți să ajungem în astfel de momente de plafonare în relațiile de cuplu.

Cum să accesezi intimitatea și să reactivezi iubirea:

Este necesar să regăsești magia din relația ta de cuplu. Deschide tu un drum al iubirii romantice, prin intermediul unor propuneri creative care nu pot fi refuzate. Iată de unde puteți începe: De când nu ați mai dansat un blues împreună? Vă puteți gândi și la o excursie de reconectare, dar romantismul nu costă, de fapt, prea mult. El se scunde în bilețele de dragoste și surprize dulci.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Billion Photo/ Shutterstock

Scorpion

Persoanele născute în acestă zodie puternică sunt maestre în arta dragostei. Pentru cei din Zodia Scorpion, este foarte important să simtă iubirea pasională în viața lor. Scorpionii nu își împart viața cu oricine, dar atunci când o fac sunt foarte dedicați. Când atmosfera pasională din viața lor de cuplu se mai diminuează, aceasta este o sursă de insatisfacție pentru cei născuți în Scorpion.

Cum să accesezi intimitatea și să reactivezi iubirea:

Te-ai întrebat dacă în dinamica aceasta nu cumva ai un rol esențial de jucat? Este la fel de adevărat ca Scorpionii au tendința de a se lăsa prinși în dinamica profesională contribuind chiar ei la deteriorarea relației de cuplu în care la început au investit atât de mult. Iată de ce este important să alegeți conștient să petreceți timp de calitate cu persoana dragă. Acest timp de calitate se referă în primul rând la capacitatea de a fi prezenți, atenți și curioși în legătură cu persoana pe care o iubiți. Dragostea pasională este în strânsă legătură cu nivelul de interes pe care cineva îl simte că se manifestă asupra sa. Sentimentele trebuie să fie reciproce.

Săgetător

Una dintre cele mai serioase temeri ale unei persoane din Săgetător este că se poate pierde pe ea însăși într-o relație. Dacă totuși ajung să declare fidelitate unei singure persoane, iar aceasta devie o relație de lungă durată, nu înseamnă că frica lor dispare. De obicei, această senzație de sufocare este sursa deteriorării unei relații de cuplu în ceea ce îi privește pe cei din Săgetător.

Cum să accesezi intimitatea și să reactivezi iubirea:

În cazul unui Săgetător, o idee bună ar fi să caute surse și modalități de explorare pe cont propriu. Trebuie să ai o discuție sinceră, pe un ton grijuliu față de persoana dragă și să îi explici câtă nevoie ai să te reconectezi la tine. În mod magic, această explorare în solitudine poate să pună bazele unei stabilități în cuplu. Sentimentul de a se simți în libertate este important pentru o persoană din Săgetător și de asemenea, ar trebui să își rezerve acest drept fără urmă de îndoială. Când ne simțim înțeleși și sprijiniți în demersurile noastre, creăm conexiuni puternice de cuplu.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri