Descopera previziunile astrale complete ale lunii octombrie 2019 pentru toate cele 12 zodii europene:

Horoscop Octombrie 2019 pentru zodia Balanta

Octombrie 2019 este toata ca o luna noua pentru zodia Balanta. Acesti nativi se deconecteaza usor de la ceea ce se intampla in exterior si in mediile in care activeaza, concentrandu-se in schimb pe propria stare de bine si pe sanatate. Balanta va fi intr-o permanenta cautare a armoniei in aceasta perioada si va fi dispusa sa incerce toate metodele pentru a o obtine.

Cu Soarele in zodia ta, ai energie, vitalitate si incredere ca acest nou inceput interior iti va modela si lumea exterioara si te va ajuta sa iti manifesti visurile. Spiritul independentei se va exprima mai mult ca oricand in esenta fiintei tale in prima saptamana din octombrie, chiar si fata de sotul sau partenerul de viata, unde vei avea tendinta de a face lucrurile pe cont propriu. Celelalte trei saptamani ale lui octombie insa sunt despre o relatie de iubire implinita, despre cai comune si de mijloc, despre uniuni si impacari fericite si chiar despre o noua sarcina in cazul Balantelor care isi doreau sa ramana insarcinate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Stai departe de conflictele si discutiile in contradictoriu cu persoanele mai in varsta din familia. La locul de munca, chiar daca iti indeplinesti responsabilitatile cu excelenta cu care ti-ai obisnuit colaboratorii, ai o atitudine usor contemplativa si esti tacuta. Simti nevoia de mai mult spatiu si de mai multa liniste pentru a-ti putea face ordine in ganduri. Pe de alta parte, in ceea ce le priveste pe Balantele care nu se mai simteau fericite sau implinite la locul de munca, acest sentiment se va acutiza si le va fi imposibil sa il mai ignore.

Horoscop Octombrie 2019 pentru zodia Scorpion

Cu Soarele in cea de-a 12-a casa inca de la inceputul lunii octombrie, Scorpionul isi incepe luna cu o dorinta de a-si aprofunda propria spiritualitate. Asadar, Scorpionul va avea tendinta de a-si face o autoanaliza plina de blandete si compasiune a ceea ce este astazi. Scorpionul intelege ca trecutul sau l-a ajutat sa evolueze si sa ajunga la stadiul in care este astazi si este dispus, mai mult ca oricand, sa rupa patternurile sale care il blocau anterior si sa obtina instrumentele necesare pentru a deveni varianta sa imbunatatita.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Asadar, in perioada urmatoare de timp, Scorpionul nu va doar va reflecta, ci va si face pasi concreti pentru a se dezvolta si mai mult. Pe de alta parte, Uranus retrograd in cea de-a VII-a casa a Scorpionului va schimba un pic dinamica din interiorul relatiilor de dragoste ale acestei zodii, subliniind nevoia unei restructurari puternici si aici. Dar nu va speriati, caci toate aceste schimbari sunt benefice si eliberatoare pentru cuplul si familiile Scorpionului caci inseamna renuntarea la vechi modele de comportament in favoarea aprofundarii iubirii si a intelegerii.

Pe plan profesional, luna octombrie poate veni la pachet cu anumite calatorii in afara in interes de serviciu sau cu necesitatea prezentei tale la anumite evenimente internationale.

Horoscop Octombrie 2019 pentru zodia Sagetator

Sagetatorul este intr-o stare de zile mari in luna octombrie. Este plin de entuziasm, idei si creativitate si straluceste la propriu, inspirandu-i si pe altii cu felul sau de a fi si de a face lucrurile. Ai sanse mari de a avansa in cariera sau de a ti se recunoaste meritele. Este posibil chiar sa te pricopsesti cu un nou proiect in care vei avea oportunitatea de a influenta vietile oamenilor intr-un mod pozitiv si proactiv. Iei in acelasi timp deciziile potrivite pentru a-ti asigura propria stabilitate economica, dar si pe a celor din jur.

Si pe plan financiar, lucrurile merg bine, caci dupa 8 octombrie poti primi un bonus substantial sau o marire de salariu. De asemenea, octombrie este si un moment excelent pentru a stabili impreuna cu partenerul de viata obiectivele comune si lucrurile pe care le puteti face pentru a va imbunatati relatia. Este un lucru benefic caci comunicarea realizata in aceasta luna in relatiile de iubire ale Sagetatorului este din suflet.

Nu uita insa si sa te odihnesti si sa consumi cat mai multe fructe si legume proaspete pentru a evita riscul de infectii.

Sagetatorii single sunt mai degraba orientati luna aceasta pe actiuni de auto-descoperire, dar acest lucru nu exclude aventura si intalniri speciale atunci cand ies din zona de confort.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>> 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri