Descopera previziunile astrale complete ale lunii octombrie 2019 pentru toate cele 12 zodii europene:

Horoscop Octombrie 2019 pentru zodia Rac

Octombrie are o energie aparte pentru zodia Rac, o energie a actiunii si a manifestarii, a imboldului de “A FACE” si “A ACTIONA”. Racul este indemnat de toate conjucturile astrale sa aiba mai multa incredere in el, sa abordeze o atitudine pozitiva si sa munceasca cu tot ce poate el pentru a-si indeplini visurile. Dincolo de obstacole si limitari, uneori se afla si propriile limite si limitari pe care ni le cream si Racul are de lucrat cu sinele sau la nivel mental.

Asadar, acesta este momentul sau oportun pentru a incepe un nou job, pentru a-ti asuma responsabiliti noi (atentie, nu le prelua si pe ale altora), de a incepe noi proiecte, de a-ti propune ideile si de a-ti pune in valoare talentele, de a-ti exercita creativitatea si ingenuozitatea, dar si extraordinara capacitate de munca. Incearca sa faci toate acestea si imaginea ta profesionala va avea doar de castigat. Vei culege roadele muncii tale in lunile urmatoare, dar ai grija si de sanatatea ta si incearca sa nu te mai stresezi, percepand lucrurile ca atare, asa cum sunt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

In relatiile de dragoste, Racul se va vedea in postura de a incerca sa mentina un echilbru al puterii in cuplul pe care il formeaza, trasand niste directii sanatoase, cu care partenerul va fi de acord.

Horoscop Octombrie 2019 pentru zodia Leu

Foto: By IvaFoto /Shutterstock

Chiar daca inceputul lunii octombrie poate veni la pachet cu unele turbulente si mici probleme in viata de familie sau chiar in cea domestica (chestiuni practice ce tin de locuinta fizica), cu putina rabdare si toleranta, acestea vor fi depasite cu brio. Sfatul unui bun prieten iti da o doza de obiectivism si sa te ajuta sa privesti lucrurile si prin ochii celor dragi, ceea ce te ajuta sa rezolvi cu eficienta problemele.

Este important ca in aceasta perioada sa mentii pacea si armonia cu ceilalti. Iesirile in natura si escapadele din oras sunt binevenite in prima jumatate a lunii, contribuind la consolidarea relatiei.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Pe de alta parte, prezenta lui Jupiter si a lui Ceres in cea de-a cincea casa a acestei zodii favorizeaza relatiile cu copii sau cu subordonatii la locul de munca, dar deschide in acelasi timp oportunitatile iubirii romantice si pentru Leii single. Datorita anumitor conjucturi astrale, anumiti Lei casatoriti pot decide sa se mute cu familia sau sa isi renoveze locuinta, sa se angajeze intr-o actiune care implica toti membrii si care va suda si mai mult legatura dintre acestia.

Horoscop Octombrie 2019 pentru zodia Fecioara

Inceputul lunii octombrie este unul aducator de pace si de liniste pentru zodia Fecioara, ajutandu-te sa te concentrezi pe educatie, studii sau chiar proiecte noi legate de munca. Iti este usor sa te organizezi in aceasta perioada, dar si sa rezolvi probleme care te framantau de mult. Ai o gandire creativa si te exprimi clar in scris, dar si in tot ce tine de comunicare si socializare.

Ba mai mult, gasesti timp si disponibilitate de a-i ajuta si pe ceilalti sa isi faca ordine in propriul haos. Tot pe plan profesional, vei dispune din a doua jumatate a lunii de anumite beneficii financiare la care nu te asteptai, fie sub forma bonusurilor, fie a anumitor beneficii medicale, caci calitatea muncii tale isi va spune acum cuvantul.

Mare atentie la modul in care gestionezi tot ceea ce tine de proprietati si investitii in acest domeniu. Un moment optim pentru negocieri si renegocieri il reprezinta ziua de 14 octombrie, cand Mercur se afla in Sextil cu Saturn si norocul si simtul tau practic fac casa buna impreuna. Viata de cuplu este una linistita, iar sentimentele fata de partenerul de viata se aprofundeaza.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>> 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri