Citeste horoscopul 2020 pentru toate cele 12 zodii si, in functie de zodia careia ii apartii, afla care sunt principalele previziuni pentru viata, dragostea si cariera ta in anul 2020.

Horoscop 2020 Capricorn

Pe plan profesional, in ceea ce-l priveste pe Capricorn, 2020 este un an bun pentru comertul international sau comunicarea la nivel international, iar acesta va excela si va fi pus intr-o lumina buna daca lucreaza cu precadere in aceste domenii. Nativii care au afaceri proprii trebuie sa stie ca acest an le este benefic pentru imagine si pentru a-si creste veniturile si faima. In acest sens, este foarte probabil sa calatoreasca in afara pentru a-si extinde afacerea sau parteneriatele cu strainatatea.

Pe plan interior, Capricornii trec printr-un proces de transformare spirituala si emotionala, dar vor simti uneori ca partenerul lor nu ii sustine si nici nu ii acompaniaza in acest drum si demers al evolutiei. Multi vor trece atunci printr-o criza, iar altii vor merge mai departe mana in mana cu partenerul de viata. Pe de alta parte, Capricornii single, in prima jumatate a lui 2020, traverseaza o perioada de autodescoperire interesanta, iar in cea de-a doua parte a anului o relatie care incepe drept prietenie se poate transforma in mult mai mult decat atat, intr-o iubire autentica si profunda.  

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In lunile martie-aprilie, exista posibilitatea unui mare eveniment in familia ta, precum o nunta sau un botez, ceea ce te va tine ocupat in lunile de primavara, dar iti va da si o stare de dispozitie buna. Cheltuielile vor fi si ele mai multe ca de obicei, dar te vei redresa in lunile de vara, iar in toamna vei fi din nou pe plus.

Horoscop 2020 Varsator

2020 este un an excelent pentru Varsator, atat din punct de vedere profesional, cat si personal, un an in care inveti sa te valorifici si sa te promovezi la adevarata ta valoare. Inca de la inceputul anului, Jupiter in cea de-a 7-a casa a Varsatorului aduce noroc si creeaza oportunitati noi de parteneriate in afaceri si conexiuni cu strainatatea. De altfel, este posibil ca prin intermediul contactelor socio-profesionale pe care le stabilesti sa primesti expertiza si sfatul unor oameni cu competente remarcabile si experienta in business-ul pe care doresti sa il demarezi sau l-ai demarat deja.

Pe de alta parte, vei avea de gestionat anumite situatii stresante la locul de munca, poate chiar sa fii desemnat temporat intr-o alta pozitie. Este foarte posibil fie sa te transferi in alt departament, fie sa iti schimbi jobul actual. Ai tot sprijinul din lume din partea partenerului pentru a face schimbarile profesionale necesare astfel incat sa fii multumita si fericita cu ceea ce faci si castigi. Esti condusa de ambitie, de dorinta de a reusi, dar si de entuziasm. Un tel personal precum achizitionarea unei noi locuinte/proprietati sau aducerea pe lume a unui copil (poate chiar a celui de-al doilea) te motiveaza enorm si te face sa fii rabdatoare si perseverenta.

Multi Varsatori vor trece prin provocari anul acesta si isi vor (re)gasi sensul si scopul vietii sau isi vor redefini locul lor in societate si lume. De aici incolo, totul se misca cu o viteza ametitoare pentru ei… 2020 este si anul calatoriilor lungi pentru Varsator si acesta va ajuge cu siguranta in locurile in care visa.

Horoscop 2020 Pesti

2020 este un an in care nativii Pesti single iti traiesc toate visurile de iubire, cu precadere dupa luna aprilie. Fara teama de a fi ridicoli sau fara teama de esec, mai ales ca ne referim si la nativii cu varste inaintate care isi pot gasi sufletul pereche in acest an… Pe plan sentimental, datorita prezentei lunii in casa semnului sau, nativii Pesti au un an tare bun si multi isi traiesc in acest an realitatea povestilor lor de dragoste. Daca ati nutrit in secret o iubire pentru cineva sau viceversa si vi se parea imposibil sau ca visati cu ochii deschisi, iata ca anul acesta vine la pachet cu multe surprize. Circumstantele vor fi de asa natura anul acesta incat va vor aduce aproape de persoana respectiva. Reusiti sa creati o conexiune profunda cu ea, care se poate chiar solda cu o logodna sau casnicie in ultimele luni ale anului.

De asemenea, nativii Pesti angajati deja intr-o relatie isi vor dori mai multa comunicare, implicare si pasiune din partea partenerului si vor avea discutii serioase in acest sens. Una peste alta, pentru aceasta categorie de Pesti, 2020 poate fi un al reuniunii sau al despartirilor, un an in care se incheie un ciclu de suferinte si nemultumiri mai vechi si in care se deschide calea catre noi inceputuri.

Pe plan profesional, au loc anumite modificari structurale la locul de munca care va vor nemultumi temporar, dar care va vor forta sa va reorientati si sa va reanalizati obiectivele. Castiguri semnificative apar in partea a doua a anului, cand sunt sanse mari sa ti se aprobe si sa ai parte de finantare pentru niste proiecte mari.

Foto main: By Photosani /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri