Neptun în retrograd, până în data de 27 noiembrie: Este timpul să ne manifestăm sinele real!

Neptun a intrat în retrograd din 21 iunie și va sta în această poziție până în 27 noiembrie 2019 dând aripi celor mai frumoase trăsături ale noastre. Ne așteaptă cinci luni de autenticitate și îndrăzneală pe toate planurile. Este timpul să ne manifestăm sinele real!

Ce înseamnă Neptun retrograd?

În Astrologie, Neptun este planeta viselor mărețe, a spiritualității și a infinitelor posibilități personale. Când Neptun intră în retrograd ne este foarte dificil să mai ignorăm adevărul ființei noastre, pentru că Neptun retrograd funcționează, potrivit site-urilor de astrologie, precum o alarmă ce ne trezește din apatie, înlăturând minciunile pe care ni le spunem nouă înșine, pentru a ne complace în situații care nu ne sunt favorabile.

Neptun retrograd te provoacă să faci schimbări radicale, în același timp benefice, în viața ta. Iar toate aceste schimbări se întâmplă cu ușurință și împăcare interioară, fiindcă în sfârșit reușim să ne aliniem cu adevărul nostru interior. Iar când reușim să ne aliniem cu adevărul nostru interior, Universul ne susține întotdeauna, iar lucrurile par să se alinieze precum un puzzle miraculos.

Foto: By Tongsai/ shutterstock.com

În perioada lui Neptun retrograd vom trăi sincronicități, vor apărea oameni dispuși să ne ajute pe calea dorințelor noastre și vom simți o vigoare interioară care ne dă satisfacție și curaj. Vei fi surprins/ă de revelațiile și realizările pe care le vei bifa în această perioadă.

5 aspecte importante care vor fi influențate de Neptun în retrograd

1. Nu vei mai putea ignora relații care nu îți sunt benefice și care nu îți aduc nicio satisfacție.

2. Primești un impuls benefic spre acțiune. În sfârșit crezi că visurile pot deveni realitate și începi să acționezi.

3. Reușești să te debarasezi de iluzii și credințe interioare nefolositoare.

4. Gândești mai clar și plănuiești cu mai mare atenție pentru viitor.

5. Reevaluezi acele aspecte care sunt cu adevărat importante pentru tine.

Dacă privim mai atent, înțelegem că, din perspectivă astrologică, Neptun patronează tărâmul minții subconștiente și al invizibilului. Provoacă latura noastră spirituală, intuiția și talentele noastre metafizice. Neptun este planeta care dizolvă limitările interioare, reprezintă compasiunea și creativitatea divină care se manifestă prin tine.

Neptun intră în retrograd în Zodia Pești - SEMNIFICAȚII

În această perioadă ți se cere să te întorci mai mult spre interiorul tău, la nivel personal, dar și la nivel colectiv vom trece prin același proces de recalibrare la țeluri mai înalte. Neptun retrograd în Pești, cea mai sensibilă dintre zodii, reprezintă o reconectare la capacitățile noastre extrasenzoriale. Ne este activată clarviziunea și suntem receptivi din punct de vedere energetic.

Foto: By iredman/ shutterstock.com

Dacă anumite aspecte ale vieții tale îți păreau doar cumva în neregulă, Neptun retrograd în Pești va face ca acest sentiment să fie validat și vei vedea clar, ca prin apa unui râu de munte, că ceea ce simțeai are de relevanță. Acest Neptun retrograd ne vaa ajuta să vedem și să ne recalibrăm la adevăruri interioare de care încercam totuși să fugim, în fel și chip.

Neptun retrograd și în particular acest eveniment astrologic, Neptun retrograad în Pești, va face în așa fel încât să te dezbraci de orice iluzie și să depășești orice blocaj care te ținea pe loc în viața ta. Te va ajuta, cu multă grijă să îți înfrunți orice realitate de care îți era teamă și pe care le țineai ascunse.

Visurile tale, viziunile și obiectivele pe termen lung pe care le aveai, vor începe brusc să facă sens și mai ales, să îți dea sens! Opoziția Mercur-Marte în conjuncție cu Zodia Rac te va aduce de asemenea, mai aproape de lumea ta interioară, de emoții și dorințe. Este timpul să dai ascultare instinctelor, permite-i lui Neptun să îți fie ghid spiritual!

Foto homepage: Lia Koltyrina/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri