7 Mai 2019 publicat în Horoscop 98 share-uri

Astăzi îți dăruim o floare sau chiar două, în funcție de perioada anului și zodia când te-ai născut. Află care este acea floare a cărei energie îți aduce noroc.

Horoscopul florilor: LEU

Influențat de elementul foc și dominat de Soare, Leul are toate caracteristicile „regale” ale zodiacului: este un lider innascut, este puternic și tenace, capabil să se inflameze de supărare, dar și capabil de a domina pe alții fără să se impună prin forță, ci numai prin carisma sa inegalabilă.

Cei născuți sub acest semn sunt mărinimoși, curajoși, loiali și generoși, riscând uneori să pară puțin egoiști sau centrați doar pe ei înșiși. Floarea lor simbol este floarea-soarelui, corespunzătoare planetei dominante – Soarele. Aceasta este floarea care oglindește fidel regalitatea caracterului unei persoane din Zodia Leu.

Horoscopul florilor: FECIOARĂ

Elementul natural al Fecioarei este Pâmnatul, care face ca acest semn să fie semnul cel mai rațional, precis și cel mai critic al Zodiacului. Fecioara iubește să țină fiecare lucru sub control.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cei născuți sub aceste stele sunt maestiri ai ordinii și ai lucrurilor clare; nu le place s îi laude pe ceilalți, dar în compensare știu cum să se facă apreciați și iubiți pentru loialitatea și fidelitatea care îi caracterizeză.

Floarea purtătoare de noroc pentru Fecioară este gardenia – simbol al purității și sincerității, dar și crinul, simbolul fidelității și al mândriei.

Horoscopul florilor: BALANȚĂ

Balanța este un semn de aer guvernat de Venus. Echilibrul și frumusețea sunt cele două cuvinte care îi caracterizeză. Prin modul lor de a fi, Balanțele sunt mereu în căutare de compromisuri sau de noi strategii diplomatice prin care să se pună în acord cu toată lumea.

Cei născuți sub acestă zodie caută să găsească un punct de echilibru în toate situațiile, pentru că urăsc conflictele și nedreptățile, însă iubesc fără limite tot ce este legat de frumusețe și armonie.

Florile lor sunt zambilele, asociate lipsei de angajament care îi caracterizează și floarea de iris, care reprezintă deschiderea către dragoste și o constantă aplecare spre eleganță.

Horoscopul florilor: SCORPION

Celor născuți sub semnul Scorpionului, cu siguranță nu le lipsește fascinul iar unda de mister cu care își acoperă trecutul îi face să fie de-a dreptul irezistibili.

Dintre toate semnele zodiacului, Scorpionul este cel mai senzual, însă contrapune un defect destul de serios, deoarece are tendința de a cădea victimă geloziei cu mult prea mare ușurință. Pasiunea cu care se disting în dragoste se poate transforma înre-un adevărat incendiu când sunt obligați să răspundă ofenselor ținând cont că demonstrează o sensibilitate exagerată și adesea devin supărăcioși.

Misterul și senzualitatea Scorpionilor este foarte bine reprezentată atât de orhidee, dar și de rhododendron care, cu petalele sale roșu intens este simbol al frumuseții și a unei iubiri în ale cărei tentații se cade ușor.

Citște mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri