Luna Nouă din Berbec de pe 5 aprilie are o energie constructivă, o energie a acțiunii și a mișcării. Prin ea ajungem la mijlocul portalului de energie care s-a deschis odată cu superluna plină a lunii martie și se va încheia cu lună plină de pe 19 aprilie 2019.

Mantra de Lună Nouă pentru Fecioară: Înăuntrul meu sunt puteri infinite. Renasc și îmi îmbrățișez noul eu.

Mantra de Lună Nouă pentru Balanță: Totul este bine, iar uneori să spui “nu” înseamnă să îți spui ție “da”.

Mantra de Lună Nouă pentru Scorpion: Mă eliberez de vechile patternuri, convingeri și credințe care nu mai servesc binelui meu.

Mantra de Lună Nouă pentru Săgetător: Fericirea mea este alegerea mea. Simt o bucurie deplină.

Mantra de Lună Nouă pentru Capricorn: Îmi îmbrățișez spiritul războinic și am încredere că toate soluțiile vin ele către mine.

Mantra de Lună Nouă pentru Vărsător: Cu cât mai mult îmi îmbrățișez fricile, cu atât mai mult pot vedea miracolele pe care le naște curajul meu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Mantra de Lună Nouă pentru Pești: Cu fiecare clipă care trece, îmi celebrez ființa și talentele mele unice.

Foto homepage: By Fred Mantel /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri