29 Martie 2019 publicat în Horoscop 136 share-uri

Această predicție este bazată pe trăsăturile generale ale zodiilor și stilul de viață pe care în general, acești nativi îl aleg.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Zile norocoase: Luni, Vineri, Sâmbătă

Numere norocoase: 2, 11, 29, 37, 56

Culori norocoase: alb, verde

Piatra norocoasă: Smarald

Cei din zodia Taur sunt cunoscuți pentru că au o înclinație nativă spre opulență. Atrag cu ușurință în viața lor situații și oameni care îi ajută să ajungă în top și să realizeze ceea ce visează. Au un mod foarte interesant de a trăi după principii pragmatice - își urmează interesele, însă sunt atrași în acelși timp de creativitate și frumusețe.

Au o boemie pragmatică unică și găsesc mereu soluții ingenioase pentru a-și atinge obiectivele. De asemenea, își urmează cu determinare orice promisiune pe care și-o fac lor înșile și au un auto-respect sănătos, ce nu îi lăsă să accepte orice. Știu că merită doaar ceea ce este mai bun de la viață și nu fac compromisuri în acest sens, ceea ce în mod inevitabil îi ajută să atingă succesul și să obțină bogăția în care le place să trăiască.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Rac (21 iunie- 22 iulie)

Numere norocoase: 4, 13, 22, 31, 40, 48, 57

Zile norocoase: Marți, Vineri, Miercuri, Duminica

Culori norocoase: albastru, argintiu

Piatra norocoasă: Perla

Cei din Zodia Rac sunt grijulii, știu să ofere afecțiune, protecție și încurajări celor pe care îi iubesc. Sunt persoane muncitoare și foarte determinate. Ceea ce îi recomandă pentru acest top este faptul că și în circumstanțe profesionale, ei reușesc să aducă mereu tot ce este mai bun. Sunt cei mai buni coechipieri și știu să își foloseaască inteligența, cât și talentul în relații pentru a atinge toate obiectivele. Încrederea de sine pe care o manifestă îi face să depășească orice fel de limitare. De fapt ei nu cred în limite, ei cred că orice este posibil, mai ales dacă sunt înconjurați de persoanele potrivite.

Racii sunt sufletul oricărui proiect comun sau individual și acest spirit îndrăzneț, totuși atent la nevoile celorlalți îi va duce mereu foarte departe.

Foto homepage: By Watchara Ritjan /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri