Care sunt cele mai potrivite top 3 zodii pentru tine? Acest Horoscop îți arătă cu cine poți forma o relație de cuplu stabilă și sănătoasă.

Sagetator

(23 noiembrie – 21 decembrie)

Cele mai potrivite zodii pentru o relație sănătoasă: Gemeni, Berbec, Săgetător

Săgetătorul este călătorul Zodiacului. Cei născuți în această zodie trăiesc pentru a descoperi: noi locuri, noi oameni. Nu este puțin întâlnit ca o persoană din această zodie să aibă probleme cu a se stabiliza într-o relație sau un loc. Așa încât, o astfel de persoană are nevoie de cineva care le va oferi senzația de libertate de care are atât de multă nevoie. De asemenea, această persoană trebuie să țină activa flacăra curiozității, ar trebui să fie o persoană îndrăgostită de explorare.

Cei din zodia Gemeni, la fel de însetați de aventură, pot oferi compatibilitatea perfectă celor din Săgetător. Firea inovatoare a celor din Berbec poate de asemenea ține aprinsă flacăra din această relație și de asemenea, cei din aceeași zodie pot reprezenta o alegere perfectă.

Capricorn

(22 decembrie – 20 ianuarie)

Cele mai potrivite zodii pentru o relație sănătoasă: Taur, Fecioară, Rac

Cei născuți în Zodia Capricorn se remarcă printr-un simț al răspunderii accentuat. Sunt persoane cu drag de muncă și cu idei mărețe, pentru care lucrează asiduu să le vadă realizate. Au nevoie să aibă alături parteneri la fel de implicați, visători și muncitori. Cei din Zodia

Capricorn nu și-ar pierde la rândul lor energia cu relații de cuplu defectuoase care le-ar putea afecta liniștea interioară. Au nevoie de oameni care să fie stabili și care să știe cum să îi susțină în proiectele pe care le întreprind. Cele mai potrivite zodii pentru ei sunt Taurul, care poate aduce și doza de magie necesară, prin dragostea sa de frumos, Fecioara și Racul.

Vărsător

(21 ianuarie – 18 februarie)

Cele mai potrivite zodii pentru o relație sănătoasă: Gemeni, Berbec, Balanța

Asemenea Săgetătorului și Vărsătorul are nevoie de o doză de independență sănătoasă în relațiile sale amoroase. Partenerii care se agăță, care nu pot avea propria independență îi pot tulbura și enerva.

Vărsătorul are un mod bahic de a se bucura de viață, de tot ceea ce este mai interesant în lume, iar cei din Gemeni pot reprezenta o alegere perfectă, aceștia fiind capabili să își croiască la rândul lor un stil de viață care nu implică în mod necesar faptul de a fi în permanență lângă un partener. De asemenea, ei pot hrăni nevoia acută pe care Vărsătorii o au pentru călătorii. Persoanele din Zodia Berbec și cele din Balanță promit de asemenea o compatibilitate bună.

Pesti

(19 februarie - 20 martie)

Cele mai potrivite zodii pentru o relație sănătoasă: Taur, Rac, Fecioară

Cei din zodia Pești sunt în topul sensibilității și al afecțiunii. Sunt persoane gentile, empatice, care iubesc cu dăruire. Au nevoie de persoane care să le înțeleagă sensibilitatea și care să le răspundă în același mod grijuliu. Pentru o persoană din zodia Pești, relația sănătoasă este aceea când ambii parteneri oferă și se protejează unul pe celălalt.

De asemenea, pentru ei, doza de romantism este absolut necesară. Cei din zodia Taur le pot asigura multe dintre nevoile lor, prin simțul lor artistic și prin stabilitatea pe care o pot aduce în viața celor din Zodia Pești. Se pot conecta la un nivel profund și pot crea o relație ideală, bazată pe respect reciproc, romantism și suport. Și zodiile Fecioara și Rac, ce pot aduce o cantități necesare de pragmatism, se pot dovedi alegeri bune.

Foto homepage: Shuterstock/ Tatiana Apanasova


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Horoscopul DRAGOSTEI ÎMPLINITE: Top 3 ZODII cu care poți forma o relație sănătoasă, în funcție de semnul tău.

Citeste-ti horoscopul de azi »

Citeste si Horoscopul DRAGOSTEI: 9 decembrie - 15 decembrie 2019 »