Mercur intră în retrograd din data de 5 martie, până în data de 28 martie și va aduce cu sine obișnuitele încurcături de situație, tensiunea și confuzia, mai ales la nivelul comunicării inter-personale.

De ce Mercur retrograd?

Mercur „pare” ca se misca retrograd, iar „pare” este cuvantul chieie, pentru că, tehnic vorbind, nicio planetă nu se poate mișca înapoi pe orbita sa, în jurul Soarelui. Aceste cicluri retrograde sunt doar iluzii care rezultă din cazua modului cum privim de pe Pământ. Aceste iluzii se datorează simplului fapt că în jurul Soarelui, planetele orbitează cu viteze diferite.

Mercur intră „retrograd” mai des decât celelalte planete. Nu se poate afla la mai mult de 28 de grade de Soare și atunci când atinge această distanță maximă, de pe Pământ, Mercur pare că își schimbă direcția. Din punct de vedere astrologic, perioadele cu Mercur retrograd sunt foarte importantre.

Îți recomandăm articolul: 6 moduri prin care sa îi supravietuiești lui Mercur retrograd

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Mercur retrograd - Zodii influențate în perioada 5-28 martie 2019

Fecioară - influența lui Mercur retrograd

În perioada lui Mercur retrograd, 5-28 martie, este foarte important să îți amintești că ai nevoie de mai mult timp pentru tine și de relaxare.  Odihna te liniștește și te ajută să abordezi altfel orice interacțiune cu cei din jur. În acest fel, vei reuși să eviți orice fel de tensiune care poate apărea în sectorul comunicării și negocierii, în perioada ce se aproprie.

Imagine: Shutterstock/ Tatiana Davidova

Balanță -  influența lui Mercur retrograd

Persoane efervescente și dinamice, cei născuți în zodia Balanța vor avea tendința de a provoca tot felul de conflicte în perioada lui mercur retrograd.

De aceea, este necesar să scoateți la înaintare tot arsenalul diplomatic de care dispuneți, pentru a înfrunta tendințele conflictuale ale lui Mercur în retrograd. Găsește-ți timp pentru a te rebalansa și a te liniști. 

Testul lui Mercur Retrograd: Cum te va afecta aceasta perioada?

Imagine: Shutterstock/ Tatiana Davidova

Vărsător - influența lui Mercur retrograd

Probabil veți simți multă frustrare în perioada lui Mercur retrograd. Vei avea zile mai puțin optimiste, care îți vor înnegura capacitatea de discernământ și dorința de a acționa. Dar nu te lăsa dusă/a de acest val.

Amintește-ți mereu că există soluții. Trebuie doar să te ambiționezi să vezi absolut tot ce se întâmplă și din alte unghiuri și perspective.

Imagine sus si front: Shutterstock/WarmTail


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri