Pentru fiecare zodie, anul 2019 vine cu provocări specifice. Ce lecție avem de învățat? Care este telul suprem asupra căruia ar trebui sa ne concentram mai tare? Care este cea mai bună cale spre reușită? Citește Horoscopul 2019 și vei afla.

Săgetător

Pentru tine, anul 2019 va fi anul când vei lăsa în urmă absolut tot ce te-a rănit. Îți vei petrece mult timp pentru a te reconecta la șinele tău autentic. Va fi o perioadă de vindecare și înflorire de care e bine să profiți la maxim. Cursuri de meditație, yoga, dezvoltare personală sau orice subiect nou de explorare, cum ar fi o limbă străină îți vor face foarte foarte bine și te vor susține în demersul tău.

Capricorn

Anul 2019 va aduce multă determinare în viața ta. Te vei simți motivat/a să începi proiecte noi, să o iei de la capăt și să evoluezi. De asemenea, în mod caracteristic acestei zodii, nu vei lăsa lucrurile la întâmplare, angrenându-te în tot felul de planuri și strategii pentru a atinge succesul în plan personal și profesional.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Vărsător

Anul 2019 te va învăța ce înseamnă să spui NU. Învață ce sunt limitele sănătoase, nu îi mai lăsa pe ceilalți să profite și să nu îți respecte dorințele sau visurile. Pentru tine, anul 2019 va fi anul iubirii de sine!

Pești

Provocarea ta în anul 2019 este aceea de a-ți regăsi puterea interioară! Lasă-ți intuiția să te ghideze. Învață să ai mai multă încredere în tine, este ceea ce te va călăuzi pe drumul spre o viață împlinită. De asemenea, nu îți fie frică de greșeli. Renunță la perfecționism, acționează!

Fotografii: Shutterstock/ Dzhulbee

Foto homepage: Shutterstock/ Oleg Gekman


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri