Descoperiti horoscopul complet al fiecarei zodii in parte pentru luna decembrie 2018. V-am pregatit informatii si previziuni astrologice in dragoste, cariera si sanatate!

Capricorn – Horoscop Decembrie 2018

Conform horoscopului, luna decembrie 2018 este pentru tine cea mai buna perioada pentru a te reconecta la tine insuti, la natura ta interioara pura, si a te lasa calauzit de intelepciunea ta nativa. Luna incepe intr-un ton fericit caci modul in care te dedici activitatilor tale profesionale si implicarea in acele proiecte la care tii vor fi apreciate si de superiori printr-o prima considerabila.

De asemenea, pe plan sentimental, aceasta perioada poate fi pentru tine o frumoasa lectie despre toleranta, iubire neconditionata si intelegerea si acceptarea celorlalti asa cum sunt ei. Poate ca anumiti Capricorni au trait recent o poveste de dragoste scurta si s-au ales cu anumite dezamagiri, dar incepand cu data de 19/20 Venus va bate din nou la usile iubirii tale. Fie vei reinnoda legatura cu aceasta persoana intr-un mod asumat si hotarat din partea sa, fie vei cunoaste o noua persoana care este persoana potrivita pentru tine. Alaturi de ea, nu te vei mai simti niciodata singur.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In ceea ce priveste cariera, este posibil ca pe 23 sa primesti o noua propunere de proiect care presupune mutarea provizorie intr-o alta tara. Alegerea iti apartine.

Varsator – Horoscop Decembrie 2018

Avand cea de-a 6-a casa bine aspectata, vindecarea, sanatatea si starea sa generala de bine vor fi prioritare pentru Varsator in decembrie 2018. De asemenea, cu Saturn retrograd in aceasta casa pana in martie 2019, este necesara o revizuire mult mai profunda a carierei si a directiei de viata, avand in vedere ceea ce isi doreste sufletul tau cu adevarat. Chiar daca nesiguranta legata de locul de munca poate iesi la suprafata in aceasta perioada, apeleaza la arta diplomatiei. Spune ceea ce ai de spus si formuleaza-ti ideile cruciale cu diplomatie si gratie astfel incat sa lasi intotdeauna loc de intors. Este foarte posibil sa ai in vedere cursuri noi de calificare sau invatare unei limbi straine si sa ai mai mare grija de dezvoltarea personala.

Cu toate acestea, mintea multor Varsatori este acaparata in aceasta perioada de chestiuni ale inimii si ale sentimentelor, care le influenteaza si activitatile zilnice. Este foarte posibil ca persoana iubita sa fie extrem de geloasa sau suspicioasa in privinta unei persoane pe care ai cunoscut-o recent sau sa fie incapabila sa iti comunice deschis si sincer ceea ce simte. Este recomandat sa mizati pe comunicare si ascultarea celuilalt in toate situatiile de cuplu.

In jurul datei de 19 decembrie, te simti energic si plin de avant profesional, gata sa explorezi teritorii in care pana acum nu ai indraznit sa patrunzi.

Pesti – Horoscop Decembrie 2018

Pentru Pesti, decembrie 2018 este o luna relaxanta, in care contempleaza si fac suma eforturilor sale din celelalte luni ale anului. Pestii se mandresc cu rezultatele lor si de ceea ce au realizat, iar 2018 pentru ei poate fi considerat o victorie personala. Multi Pesti au trecut anul acestia prin schimbari importante, cu tot tumultul pe care l-au adus cu ele: unii au devenit parinti, altii si-au schimbat locul de munca, altii locuinta, altii si-au construit o viata noua alaturi de persoana iubita.

Vei continua in acelasi ton caci conjunctia Marte –Neptun de pe 7 decembrie face posibila implinirea unui alt vis mare de-al tau. Cultiva-l si da-i viata si creeaza imprejurarile pentru ca el sa infloreasca. Jupiter in Balanta te ajuta sa iti explorezi intuitia asa ca mizeaza pe ea in alegerile si deciziile tale. De asemenea, nu mai incerca sa controlezi lucrurile care asupra carora nu ai niciun control, ci lasa-te purtat de energia a ceea ce este menita sa se implineasca.

La locul de munca, decembrie este o luna foarte buna caci ai parte de venituri suplimentare si de recunoasterea celorlalti. In plus, ti se permite sa implementeze anumite planuri pe care le ai pe lista de mult timp.

Foto interior: Potapov Alexander /Shutterstock

Foto homepage:  Demidenko /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri