Descoperiti horoscopul complet al fiecarei zodii in parte pentru luna decembrie 2018. V-am pregatit informatii si previziuni astrologice in dragoste, cariera si sanatate!

Rac – Horoscop Decembrie 2018

Vai, draga Rac, ce luna frumoasa si magica te asteapta asa ca profita de ea. Decembrie iti alina dorul de persoane dragi si face posibile intalnirile cu persoane dragi, pe care nu le-ai mai vazut de mult timp, probabil stabilite in strainatate, probabil din familie sau prieteni apropiati. Nu te mai axa pe aspectele negative ale vietii si nici nu te mai ancora in povestile de dragoste ale trecutului. Fii bland si rabdator cu ceilalti, dar mai ales cu tine, mai ales ca noul an promite sa iti intalnesti sufletul pereche.

Incepand cu data de 19 decembrie, Luna are o influenta benefica asupra ta si vei fi extrem de activ pe plan profesional. De asemenea, in mod surprinzator, Marte te sprijina in initiativele tale profesionale, incurajand activitatile de antreprenoriat. Soarele pozitionat si el in prima jumatate a lunii in cea de-a cincea casa va pune accentul pe educatie, creativitate si dobandirea de noi abilitati sau valorificarea unor talente deja existente. Interactionezi cu noi persoane care activeaza in acelasi domeniu ca si tine si care iti vor deschide noi orizonturi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Zile importante pentru tine in luna decembrie vor fi 10, 14, 19 si 29.

Leu – Horoscop Decembrie 2018

Cu Soarele care iti lumineaza fix sectorul potrivit, decembrie 2018 este cu adevarat pentru tine cea mai frumoasa perioada a anului. Esti intr-un vibe de zile mari mai toata perioada lunii. In plus, te afli intr-o mare efervescenta sociala, esti invitat la petreceri si intalniri cu oameni speciali, iesi usor in evidenta prin creativitate si spiritul tau jovial, cucerind inimile celorlalti.

De asemenea, sfarsitul lunii presupune o deconectare de munca si tot ce presupune aceasta si reconectarea cu vechi prieteni din copilarie, reintoarcerea in niste locuri dragi, pe care nu le-ai mai vizitat de mult. Indiferent ca sunteti single, casatoriti sau intr-o relatie stabila, este foarte probabil sa dati nas in nas cu o iubire veche. Chiar daca sunteti putin nostalgici, trecand lucrurile putin prin sita amintirilor, constatati ca lucrurile s-au intamplat asa cum au trebuit sa se intample si ati luat cea mai buna decizie pentru voi.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Multi nativi Leu au o creativitate debordanta in aceasta perioada si isi redecoreaza casa intr-un mod frumos, invitandu-si prietenii sa se bucure alaturi de ei. Rudele iti fac o surpriza frumoasa si te simti iubit si binecuvantat.

Fecioara – Horoscop Decembrie 2018

Vai, vai, vai, ce bine iti merge in dragoste in aceasta luna, draga Fecioara. Parca ai retrai inceputurile relatiei tale de dragoste, atat de bine te simti in compania persoanei iubite. Sunteti mai indragostiti ca niciodata, mai tandri, mai deschisi, mai joviali, faceti gesturi romantice si chiar aveti de gand sa il duceti pe celalalt intr-o calatorie surpriza.

Multi nativi Fecioara isi cer partenerii in casatorie in aceasta perioada sau aduc in discutie subiectul copii si asumarea unor responsabilitati fata de cealalta persoana. In cazul acelor relatii problematice, Gemenii reusesc ca in a doua jumatate a lunii sa isi rezolve constructiv problemele. Fac concesii fata de partenerul de viata si asteptarile lor, dar pun si limite sanatoase.

In ceea ce priveste cariera, iata ca decembrie este momentul potrivit pentru a iesi din zona de confort si a risca un pic, facand un pas inainte spre ceea ce va doriti cu adevarat. Gandurile, cuvintele si actiunile tale stau sub semnul pasiunii in aceasta luna, ceea ce in viitor va fi benefic pentru tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri