Anul 2019 va fi anul iubirii pentru noi toți. O perioadă de înflorire și bun-augur în sectorul dragostei. Dar 5 dintre zodii se vor bucura în mod special de influența Planetelor Saturn și Jupiter în viața lor amoroasă. Saturn aduce maturitate, iar Jupiter conexiune și bucurie.

PEȘTI
 

Cu Saturn de partea voastră, dragi Pești, trebuie să știți că în plan romantic puteți fi relaxați. Această influență slăbește din presiunea pe care ați resimțit-o în ultimii ani, ceea ce vă permite să vă manifestați cu mai multă lejeritate sentimentele de iubire.

Foto: Pixabay

Pentru voi, anul 2019 va fi un an care vă va da putere, stabilitate și senzația de control de care aveați atât de mare nevoie n viețile voastre amoroase. Vă veți simți în mod considerabil mult mai naturali și încrezători în relații. Simțiți că forța iubirii este de partea voastră și că micile neplăceri nu îi pot reduce din strălucire. Persoanele dragi vă vor găsi de asemenea mult mai implicați și dominați de intenții pozitive, ceea ce le va da încredere că pot să construiască relații mai consistente alături de voi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Îți recomandăm și Horoscopul italian 2019: Previziuni detaliate pentru următorul an

TOP 4 CELE MAI NOROCOASE ZODII ÎN 2019


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri