Anul 2019 va fi anul iubirii pentru noi toți. O perioadă de înflorire și bun-augur în sectorul dragostei. Dar 5 dintre zodii se vor bucura în mod special de influența Planetelor Saturn și Jupiter în viața lor amoroasă. Saturn aduce maturitate, iar Jupiter conexiune și bucurie.

LEU

Și nativii din Leu se vor bucura de un an extraordinar în toate aspectele ce țin de relații. Veți avea parte de multă lumină și energie pozitivă în relațiile voastre romantice, dar și în relație cu prietenii și familia. Tranzitul de trei ani al lui Saturn are o influență pozitivă asupra voastră și continuă să fie prezentă și în 2019. Din noiembrie 2018 și până în decembrie 2019 veți fi sub această energie miraculoasă. Tranzitul lui Jupiter prin semnul de foc al Săgetătorului adaugă și o notă optimistă vieții voastre de familie, vibrând cu natura voastră pasională.

Foto: Suzy Hazelwood/ Pexels

Jupiter este patronul romantismului pentru voi așa încât, această planetă va avea un impact benefic asupra voastră, aducând multă plăcere și distracție în relații.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Îți recomandăm și Horoscopul italian 2019: Previziuni detaliate pentru următorul an

TOP 4 CELE MAI NOROCOASE ZODII ÎN 2019


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri