14 Noiembrie 2018 publicat în Horoscop 1 share-uri

Ioana Ruxandra Drăgan ne oferă în fiecare săptămână Taroscopul fiecărei zodii. Ce mesaj au pentru tine cărțile de tarot?

Taroscop 12 - 18 noiembrie Capricorn – Înţeleptul

Săptămâna îţi cere momente de izolare. Este nevoie să excluzi vocile exterioare care te distrag de la un proces profund de auto-explorare.

Este momentul să te izolezi în bunele practici şi preocupări care te aduc mai aproape de tine şi de explorarea adevărului tău. Prin hobbiurile şi preocupările tale care cresc în solitudine apar, în această săptămnână revelaţiile şi adevărurile pe care le cauţi. Nu-ţi face griji că ai putea pierde ceva esenţial dacă nu participi cumva la viaţa socială. Cei care te îndrăgesc şi situaţiile pe care trebuie să le trăieşti te vor aştepta la capătul călătoriilor tale interioare. Ba mai mult, cei din jur vor beneficia de pe urma realizărilor tale.

Nu te teme să îţi dai acest timp în solitudine. Ai nevoie de asta. La fel şi cei din jurul tău.

Taroscop 12 - 18 noiembrie Vărsător – 8 de Spade

Din fericire, energia stangnantă a săptămânilor trecute se disipă. Însă, la nivel mental încă ai impresia că nu ai depăşit momentul. În loc să laşi Universul să¬-ti poarte paşii şi acţiunile cu uşurinţă, încerci să găseşti soluţiile rationale şi deciziile logice pentru ceea ce nu poate fi găsit pe cale logică.

Momentul pare, însă o readaptare la un ritm firesc al vieţii. Deci, nu ai multe motive să-ţi faci griji. Pentru că această energie te predispune tocmai la asta: să-ţi faci griji. O metodă bună de a combate îngrijorarea este prin menţinera minţii ocupate cu rezolvarea unor probleme cotidiene pe care poate le-ai amânat de ceva vreme. Consideră acest moment unul propice pregătirii terenului pentru schimbările ce vor urma în viaţa te. Curând.

Taroscop 12 - 18 noiembrie Peşti – Spânzuratul

După avântul deosebit de care ai dat dovadă în ultimul timp a venit şi momentul unei pauze. Oricât de mult îţi doreşti ca iniţiativele şi planurile tale să avanseze, Sufletul îţi cere o pauză. Oricât de frustrant ar putea să pară ai încredere în ritmul natural al lucrurilor. Când este prezentă această energie te anunţă că îţi lipsesc informaţii importante pe care Universul vrea să le primeşti atunci când eşti pregătit/ă. Poate, ceea ce ţine de factorii exteriori încă nu s-a pus în mişcare pentru tine.

Cel mai înţelep lucru pe care îl poţi face este să-ţi dai timpul de care ai nevoie. Ancorează-te în practicile tale spirituale şi cere ghidarea şi clarificările de care ai nevoie. Este o perioadă în care poţi avea încredere în intuiţia ta, în mesajele viselor şi în direcţionarea sincornicităţilor.

Un material oferit de Manifest Tarot

Urmărește Manifest Tarot pe YouTube

și Facebook: https://www.facebook.com/ManifestTarot/

Foto homepage: Shutterstock/ LunarVogel


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri