14 Noiembrie 2018 publicat în Horoscop 1 share-uri

Ioana Ruxandra Drăgan ne oferă în fiecare săptămână Taroscopul fiecărei zodii. Ce mesaj au pentru tine cărțile de tarot?

TAROSCOP PENTRU FIECARE ZODIE ÎN PARTE

Taroscop 12 - 18 noiembrie Balanță – 5 de Spade

 În mintea ta se produc schimbări majore. Contextul recent îţi cere să revizitezi credinţele şi definiţiile despre viaţă. Ceea ce realmente anunţă transformări pozitive. Însă, aduce şi un consum interior considerabil.

Vechiile credinţe se luptă cu cele noi, venite să le înlocuiască. Astfel în mintea ta se duc dezbateri aprinse despre ce este corec, logic şi util. Sunt momente când ai vrea să pui pauză la tot acest zgomot de fond. Însă, nu pare să fie foarte uşor. Aceste climat mental te predispune la anxietate, irascibilitate şi deteriorează, într-o măsură calitatea vieţii.

În anumite situaţii, acest conflict interior se poate reflecta şi în relaţiile cu cei din jur. Cum tu eşti un/o iubitor/are de pace şi armonie eventualele discuţii te pot face să simţi un discomfort accentuat. Aminteşte-ţi că nu poţi fi mereu diplomat/ă şi că uneori autenticitatea vine cu preţul unori discuţii mai dificil de purtat.

Ai încredere în judecata ta şi nu te teme să exprimi ce ai în minte. Te vei simţi mai bine.

Taroscop 12 - 18 noiembrie Scorpion – 3 de Spade

Pentru tine săptămâna aduce nişte provocărie legate de cum te raportezi la aşteptările tale fată de ceilalţi sau faţă de realitate, în general.

Lucrurile par să nu decurgă exact aşa cum îţi doreşti şi oamenii par să nu se comporte sau să răspundă aşa cum te aştepţi tu. Situaţiile ar putea să scoată la lumină amintiri neplăcute pe care le considerai vindicate definitiv. Deşi nu e un moment foarte plăcut, în esenţă este un dar pe care îl primeşti pentru a te putea apropia mai mult de capacitatea de a iubi necondiţionat şi de a trăi fără aşteptări.

Încearcă să foloseşti aceste momente cu înţelepciune şi să vezi în ce mod dialogul tău interior perpetuază suferinţa, resentimentele şi auto-sabotarea. Acest exerciţiu te va ajuta să te eliberezi, pe viitor, de credinţele şi trăirile care nu te ajută.
    

Taroscop 12 - 18 noiembrie Săgetător – 6 de Spade

Lucrurile au fost tensionate pentru tine. însă, odată cu intrarea lui Jupiter în semnul tău solar, toate par să urmeze un curs mai bun. Norocul îţi surâde şi oportunităţile nu întârzie să apară.

Cu toate astea, încă te mai resimţi după provocările ultimei perioade. E important să decici această săptămână idee de distanţare de ceea ce nu-ţi mai foloseşte. Ai capacitatea de a vedea lucrurile cu ochi mai obiectivi. Ceea ce părea să te consume devine mai uşor de gestionat. Obieceiurile, gândurile, situaţiile şi persoanele din jurul tău vor fi cu atenţie analizate. La nivel mental vei cântări toate aceste influenţe şi vei decide ce anume merită să facă parte din viaţa ta în continuare şi ce trebuie exclus.

Ştii că va urma o perioadă de creştere considerabilă. Deci, că nu poţi lua cu tine în aceste aventuri viitoare bagaj inutil. Deşi unele decizii se vor dovedi a fi greu de luat va merita pe termen lung.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri