Ruxandra Ioana Drăgan, colaboratoarea noastră de la Manifest Tarot, ne invită din nou în lumea fascinantă a intuiției, a arhetipurilor. Află cum se dezvăluie această săptămână din perspectiva cărților de tarot.

TAROSCOP Balanță 5 -11 noiembrie 2018

Pajul de Cupe

E complet în regulă, săptămâna aceasta sa îti dai voie să arăţi vulnerabilitate. Deşi este o poziţie necaracteristică pentru tine şi uneori nu foarte comfortabilă a venit momentul să te deschizi. Ai curajul de a accepta cu inima deschisă mesajele pe care ţi le vor transmite cei din jur. Chiar dacă tentaţia va fi să judeci conţinutul sau modul lor de livrare ca fiind naïve şi lipsite de perspectivă, ai în vedere ca nu cumva evenimentele ultimului an să te fi adus în pragul cinismului.

Cu luna nouă în Scorpion este momentul perfect să le spui celor care contează pentru tine ce simţi cu adevărat. Nu te teme că vei depăşi măsura cu emoţiile.

TAROSCOP Scorpion 5 -11 noiembrie 2018

Regina de Cupe

Săptămâna aceasta Universul îti cere să priveşti către interior. Toate răspunsurile pe care le cauţi sunt acolo. La fel şi pacea şi inspiraţia. Viaţa ta interioară este bogată în simboluri şi mesaje care te vor ghida acolo unde ai nevoie. Situaţiile cu care te vei confrunta îti vor cere sensibilitate. Lasă intuiţia să te ghideze. Ai încredere în propriile sentimente şi vei putea să navighezi cu succes prin cel mai minat teren.

Ai grijă de sentimentele tale. Creează frumuseţe în jur. Înonjoară-te cu lucruri care îti inspiră calm şi armonie. Cu luna nouă în semnul tău este recomandabil să-ți dai timp pentru a scrie câteva intenţii referitoare la ce îti doreşti să se manifeste în viaţa  ta pe plan emoțional în urmatoarele şase luni. Dacă ai posibilitatea de a petrece puţin timp în preajma unui lac ţi-ar prinde foarte bine.

Dacă trebuie să iei decizii, alege cu inima, nu cu mintea.

TAROSCOP Săgetător 5 -11 noiembrie 2018

7 de Bâte

Nu mai este mult şi soarele intră în semnul tău natal. Ceea ce înseamnă o întoarcere la curgerea firească a energiei pentru tine şi în egală măsura a evenimentelor favorabile. Până atunci, însă, trebuie să mai faci faţă puţin presiunii pe care o resimţi.

Parte din lecţia lui 7 de Bâte este capacitatea de a nu accepta soluţii de compromis. Deşi, poate ai fi tentat/ă să o faci doar ca să treci mai repede peste o stare neplacută de incertitudine sau de lipsă de finalitate, în interior eşti sigur/ă că e mai bine să dai dovadă de integritate.

Când ai încredere în instinctul tău şi nu faci alegeri pripite, transmiţi Universului mesajul că ştii ce vrei şi că ai puterea interioară de a discerne şi de a lupta pentru ceea ce îti doreşti.

Deci, rămâi pe poziţii încă puţin şi vei vedea răsplata pentru provocările prezente. Ai grijă doar să nu trăieşti cu impresia că tot şi toată lumea îți stă împotrivă.  

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri