30 Octombrie 2018 publicat în Horoscop 4 share-uri

Ruxandra Ioana Drăgan, colaboratoarea noastră de la Manifest Tarot ne dezvăluie ce energii vor domina această săptămână pentru fiecare zodie în parte. Pătrundeți împreună cu noi în lumea fascinantă a intuiției, a arhetipurilor și a mesajelor pe care ni le transmit cărțile de tarot!

TAROSCOP Capricorn 29 Octombrie - 4 Noiembrie 2018

8 de Spade

Pentru zodiac Capricorn săptămâna se anunţă (prea)plină de gânduri.

Se întamplă multe şi ai vrea să se întâmple şi mai multe. Deşi ambiţia şi resursele tale sunt greu de stăvilit, se pare că lucrurile nu sunt menite să decurgă foarte rapid săptămâna aceasta. Uneori, chiar daca la nivel mental ai o strategie bine pusă la punct nu este suficient. Mai este nevoie de cooperarea celorlaţi factori implicaţi. Se pare că săptămâna care urează vei aştepta veşti de la cei din jur sau deblocarea unor resurse necesare de care depinzi pentru a putea continua.

Dacă stai să te gândeşti tot răul spre bine pentru că nu-ţi strică un moment de pauză şi gândire… Singurul lucru de care trebuie să ţii cont este că uneori mintea nestăpânită face mai mult rău decât bine. E important să o ţii ocupată cu activităţi şi probleme potrivite. Dacă îi dai voie să rumineze asupra unor situaţii, relaţii şi posibilităţi viitoare ai putea să ai supriza că începe să te lipsească de putere şi energie.

TAROSCOP  Vărsător 29 Octombrie - 4 Noiembrie 2018

Spânzuratul

Pentru zodiac vărsător săptămâna aduce mari provocări în ceea ce priveşte avansarea unor proiecte personale. E important să ştii că rădăcina acestui blocaj vine de la un nivel mult mai profund decât ai putea să banuieşti. Pe plan spiritual eşti supus/ă la un test major. Trebuie să înveţi lecţia importantă a răbdării. În acest conext vei avea impresia că nimic din ceea ce doreşti să întreprinzi nu se mişcă. Ceea ce probabil te va face să te simţi frustrat/ă. Cu cât vei încerca să ieşi din această situaţie şi să generezi rezultate şi schimbări prin puterea voinţei cu atât te vei simţi mai neputincios/oasă.

Cea mai înţeleaptă abordare pe care o poţi avea este eliberarea controlului. Dă voie Universului să-ţi aduca revelaţiile, oamenii şi evenimentele de care ai nevoie săptămâna asta. Fă­-te cât mai comod/ă în această situaţie incomodă şi vei vedea cum ceva miraculos se întâmplă.

O schimbare de perspectivă aşteaptă să te viziteze. Trebuie doar să ai încrederea şi receptivitatea să primeşti.

TAROSCOP Peşti 29 Octombrie - 4 Noiembrie 2018

10 de Bâte

Pentru peşti, această săptămână vine încărcată de satisfacţie şi confirmări.

Pe plan energetic şi creativ simţi povara dulce a tot ceea ce ai luptat să realizezi. Pe de-o parte eşti fericit/ă că vezi cum eforturile tale nu au rămas fără ecou. Pe alta simţi că acum ai în spate responsabilitatea a tot ceea ce trebuie să creşti şi să îngrijeşti. Deşi eşti, cum era şi de aşteptat, mândru/ă şi motivate/ă să pui şi mai multă dragoste în obiectivele tale, parcă ai şi o nostalgie faţă de momentele când aveai mai mult timp pentru tine. Cumva ţi-ar prinde bine nişte libertate de mişcare care să te reconecteze cu creativitatea ta.

Vestea proastă este că va trebui să lucrezi puţin la anduranţă. Vestea bună este că în viaţă chiar poţi să le ai pe toate. Deşi poate nu de-odată. Aşa că mai ai puţină răbdare pentru că această situaţie se va decongestiona curând şi vei avea mai mult timp să te simţi liber/ă.

Un material oferit de Manifest Tarot

Urmărește Manifest Tarot pe YouTube

și Facebook: https://www.facebook.com/ManifestTarot/

Foto homepage: Shutterstock/ n_defender


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri