30 Octombrie 2018 publicat în Horoscop 4 share-uri

Ruxandra Ioana Drăgan, colaboratoarea noastră de la Manifest Tarot ne dezvăluie ce energii vor domina această săptămână pentru fiecare zodie în parte. Pătrundeți împreună cu noi în lumea fascinantă a intuiției, a arhetipurilor și a mesajelor pe care ni le transmit cărțile de tarot!

Taroscop by Manifest Tarot

TAROSCOP Rac 29 Octombrie - 4 Noiembrie 2018

Asul de Monede

Dragă Rac săptămâna aceasta vine cu un potential fantastic pentru tine!

Mai exact potenţialul de a începe lucuri noi în practic. Universul îti aduce toate resursele de care ai nevoie. Ele pot sa se manifeste sub forma unori noi oportunităţi de colaborare, proiecte sau finanţări, pe plan profesional. Pe plan sentimental sau relational vei avea parte de invitaţii interesante. Acestea vor anunţa posibilitatea de a începe o nouă etapă iar discuţiile se vor axa pe obiective comune pe termen lung. În ceea ce priveşte situl de viaţă sau relaţa cu propriul corp vei lua măsuri practice care îţi vor îmbunătăţi calitatea vieţii şi sănătatea.

În orice fel se prezintă aceste noi începuturi e important să-ţi aminteşti că te pregateşti de multă vreme pentru aceste momente. Deci, ai încredere că eşti mai mult decât pregatit/ă să le gestionezi. În plus, e important să ştii ce Univerul îţi oferă dar nu-ţi baga în sac. Deci, primeşte toate resursele de care ai nevoie. Însă, adu-ţi aminte că depinde de tine cum alegi să le foloseşti.

Încrederea, optimismul împreună cu spiritul practic sunt cheia reuşitei.

TAROSCOP Leu 29 Octombrie - 4 Noiembrie 2018

Asul de Cupe

Pentru tine săptămâna aduce o atmosferă încântătoare marcată de noi începuturi care te vor umple de bucurie şi speranţă. (Poate chiar şi euforie!) În orice caz, inimile se deschid. Şi minţle se întreabă: “încotro de data asta?” Raspunsul va varia de la Leu la Leu. Însă, tema generală este dragostea! Asul exprimă un nou început pe plan sentimental ce conţine toate ingredientele unei experinţe complete. Dar, nu indică exact ce va creşte, în ce formă şi în cât timp. Şi, mai ales, nu spune cum vei trăi tu această nouă poveste.

Săptămână aceasta navighezi pe ape emoţionale liniştite şi pline de speranţă. Bucură-te şi nu ai grijă la aşteptări…

TAROSCOP Fecioară 29 Octombrie - 4 Noiembrie 2018

4 de Bate

Pentru cei nascuţi în zodiac Fecioara zilele acestea anunţă seninătate, pace şi motive de sărbătoare chiar. Pentru unii nativi săptămâna poate aduce invitaţii la viitoare ceremonii, nunţi sau evenimente de familie. Pentru alţii ceea ce este sărbătorit la nivel interior nu e chiar atât uşor de trecut în agendă. Dar are o valoare la fel de mare pe plan interior. Săptămâna poate aduce şi discuţii despre oficializarea unei legături în care vă aflaţi. Însă, bucuria va veni, din realizarea profundă că în acest moment te poţi bucura de pace interioară şi de un sentimente de libertate totală.

Nu vă rămâne decât să respiraţi şi să va bucuraţi de tot!

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri