30 Octombrie 2018 publicat în Horoscop 4 share-uri

Ruxandra Ioana Drăgan, colaboratoarea noastră de la Manifest Tarot ne dezvăluie ce energii vor domina această săptămână pentru fiecare zodie în parte. Pătrundeți împreună cu noi în lumea fascinantă a intuiției, a arhetipurilor și a mesajelor pe care ni le transmit cărțile de tarot!

TAROSCOP Berbec 29 Octombrie - 4 Noiembrie 2018

Diavolul

Dragă Berbec, iată că săptămâna cere tocmai de la tine să-ţi temperezi impulsurile şi să arăţi cumpătare! Nu e chiar aşa rău pentru că energia momentului îţi prezintă nişte tentaţii care te fac să simţi lucrurile destul de intens. Ceea ce nu e un lucru rău; din contră! E important pentru tine să simţi că trăieşti. Şi o şi meriţi din plin în urma încercărilor ultimului an. Sfatul de la Tarot nu este să-ţi dai voie să dansezi puţin cu Diavolul. Nu este cazul să te simţi vinovat/ă atâta timp cât nu uiţi că autocontrolul e important!

Dacă situaţiie seamănă prea tare cu lucruri pe care le-ai experimentat în trecut şi de care ţi-a fost greu să te eliberezi săptămnâna aceasta îţi aduce ocazia de a exorciza aceste frici. Avertismentul pentru tine este să nu te laşi ghidat/ă de naivitate.

Cunoaşterea de sine, autoanaliza şi autocontrolul te ajută să rămâi în echilibru.

Ioana îți spune mai multe, în acest video:

TAROSCOP Taur 29 Octombrie - 4 Noiembrie 2018

Regina de Bate

Pentru tine, dragă Taur, săptămâna cade sub semnul energiei focului. Te vei trezi, deci, propulsat/ă de propria pasiune în tot felul de activităţi creative. Energia ta debordantă va cataliza situaţii sociale care te vor plasa în centrul atenţiei. Şi nu degeaba, pentru că vei avea de împărtăşit lucruri interesante, idei inovatoare şi energie pozitivă. Vei constata că pe cât de autentică eşti pe atât de fascinaţi se vor arăta ceilalţi de tine. E un moment bun să chemi lume la cina sau la brunch şi să discuţi cauze şi proiecte care te inspiră. Datorită forţei interioare pe care o emani şi a încrederii în tine vei avea surpriza să constaţi că cei din jur te vor urma şi-ţi vor acorda suportul lor.

Pe deasupra, mai este şi o săptămână în care vei deborda de senzualitate fără să-ţi propui asta. Deşi pari să fi mai interesat(ă) de aspectul tău de catalizator social invitaţiile romantice nu vor lipsi. Depinde doar de tine cărora vrei să le dai curs.

TAROSCOP Gemeni 29 Octombrie - 4 Noiembrie 2018

3 de Spade

Of, dragă Geamăn(ă)… săptămâna asta vine cu un gust cam amar. Ideea de dezamagire sau tristeţe se face simţită în viaţa ta.

Dar nu-i nimic pentru că toate aceste aspecte au scopul de a pregăti terenul pentru lucruri minunate şi tu ştii asta la nivel profund. Da, din păcate, realitatea ne prezintă uneori şi capitole pe care nu ne place să le parcurgem. Însă, cheia acestei săptămâni este nu ce se întâmpla ci cu cât curaj şi demnitate treci tu peste aceste obstacole. Reuşeşti să îţi transformi procesul de gândire, modul de comunicare şi dialogul interior în aşa fel încât să integrezi experienţele în mod pozitiv? Sau cazi pradă fatalismului? Situaţia nu e realmente atât de gravă pe cât pare şi are rolul de a-ţi arată că poţi avea grijă de tine mai bine decât credeai în trecut. Chiar şi când lucrurile nu merg aşa cum te aşteptai.

Curaj, deci, pentru că zilele însorite nu sunt departe!

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri