Sfârșitul anului se apropie cu repeziciune. Luna noiembrie reprezintă, din punct de vedere energetic, o perioadă când încetinim ritmul și concluzionăm activitățile desfășurate în ultimul an. Iată ce previziuni astrologice putem să anunțam pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop noiembrie 2018 pentru toate zodiile

Leu –  Horoscop noiembrie 2018

În luna ce urmează, cei născuți în Zodia Leu au ocazia de a se auto-motiva către o nouă direcție în viața lor. E timpul pentru decizii importante, decizii chibzuite și mult curaj de a vă asuma o viață mai demnă și mai plină de sens pentru voi înșivă. Luna noiembrie va fi un moment al autenticității și al conectării cu șinele vostru profund.  Luna noimebrie va fi despre alegeri inspirate și despre tot sprijinul Universului atunci când îndrăzniți să fiți cu adevărat voi înșivă.

Foto: Shutterstock

Fecioara  –  Horoscop noiembrie 2018

Previziunile astrologice pentru cei născuți în Zodia Fecioară indică o perioadă benefică, când vor fi capabili să acceseze modalități eficiente de vindecare fizică și emoțională. Pentru voi va fi o lună a odihnei și a contemplării. Aveți ocazia de a găsi moduri prin care să aveți mai multă grijă de voi înșivă. Este de asemenea un bun prilej prin care să vă debarasați de persoane nocive din jurul vostru sau să învățați să puneți limite mai ferme.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Shutterstock

Balanță –  Horoscop noiembrie 2018

Pentru persoanele născute în Zodia Balanței, noiembrie va fi o perioadă când vor trage linie pentru a contoriza realizările de anul acesta. Este bine deci să vă înceținiți ritmul și să vă bucurați de o perioadă a culesului roadelor atât în ceea ce privește aspectele materiale cât și cele spirituale sau emoționale. De asemenea, profitați de perioada lunii noiembrie pentru a vă schița ținte pentru anul următor.

Foto: Shutterstock

Scorpion –  Horoscop noiembrie 2018

Sănătatea de invidiat, minte ageră și concentrare, conexiuni valoroase cu oameni pozitivi – acestea sunt conform Zodiacului, pilaștrii succesului celor născuți în Zodia Scorpion, în luna noiembrie. Horoscopul prezice o perioadă dominată de împliniri și mulțumirea față de obiective îndeplinite.

Foto: Shutterstock

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri