Descoperiti ce v-au rezervat astrele in perioada urmatoare si cum stati cu dragostea, cariera si sanatatea in octombrie 2018:

Horoscop octombrie 2018 pentru Sagetator

Pentru Sagetator, octombrie 2018 este o luna extrem de activa din punct de vedere social. Interactiunile interumane si incercarile de a te integra in noi comunitati de oameni vor fi la ele acasa, iar calea unui nou inceput social pare ca se deschide pentru tine. Socializarea puternica iti va aduce noi posibilitati de castiguri si succes, dar este bine totodata sa ai si mai multa initiativa profesionala si sa actionezi ascultandu-ti instinctele si abilitatile.

Foto: Ennona Gavrilova_Ellina /Shutterstock

Chiar daca Marte ramane in Varsator de-a lungul intregii luni, tie iti va conferi curaj si dorinta de a face lucrurile sa se miste si sa functioneze profesional. Pe de alta parte, Saturn te ajuta ca pe plan personal sa rezolvi anumite chestiuni ale karmei, dandu-ti posibilitatea de a intrerupe sirul greselilor anterioare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop octombrie 2018 pentru Capricorn

Odata cu 8 octombrie, pentru Capricorn incepe un nou ciclu profesional in care imaginea publica si cariera sunt in prim plan. Chiar daca noile drumuri sunt necunoscute pentru tine si in anumite momente te poti simti coplesita, esti inspirata, pozitiva si stii ca te afli chiar acolo unde trebuie sa fii. De asemenea, vei avea multe idei creative, vei reusi sa iti folosesti la maximum abilitatile si faci progrese fara sa depui eforturi care sa te epuizeze. Mai mult, este momentul sa iti explorezi si capacitatile tale artistice unde surprizele pot fi cele mai frumoase.

Pe plan emotional, Venus iti aduce o perioada buna, facand-o propice iubirii, familiei, prieteniei si casatoriei. Cei aflati la inceput de relatie pot experimenta o conexiune profunda si de durata cu o persoana recent cunoscuta, iar aceasta persoana ii face sa vibreze frumos si le reda increderea in ei insisi. In relatiile care se pot lega in perioada urmatoare putem spune ca primeaza sentimentul de prietenie, insa acesta are toate sansele sa se transforme in sentimente de dragoste.

Horoscop octombrie 2018 pentru Varsator

Cu Soarele in Balanta, Varsatorul isi recapata energia sa vitala, dar si dragostea de viata, mai ales ca tot ce faci pare sa fie inconjurat de succes si iti parvine mai usor, fara sa simti ca trebuie sa lupti din toate rasputerile tale. Mercur are o pozitie favorabila in harta ta natala, facand lucrurile posibile, insa odata cu data de 10 octombrie, planul profesional iti va fi bruiat de cel personal.

Emotiile si sentimentele tale in multe zile ale lunii octombrie vor fi precum un balon care te urca si te coboara in mod repetitiv, intrerupandu-ti avantul si fluxul de munca. Ti se va spune ca nu esti prezent, ca esti nervos si distrat si poti prezenta dificultati in a te concentra la locul de munca. Va trebui de aceea sa faci un efort de vointa si sa reusesti sa atingi rezultate bune, mai ales ca asteptarile de la tine sunt mari. De asemenea, poti atrage un partener de afaceri mai in varsta decat tine, care iti poate fi datorat din vietile anterioare si care iti va fi precum un mentor in perioada urmatoare. Ceea ce vei si face doar ca interactiunile tale cu anumite persoane din trecut au o mare incarcatura emotionala.

Un fost partener incearca sa ia legatura cu tine si sa iti ceara iertarea intr-o chestiune mai veche, in timp ce un altul nou incearca din rasputeri sa te cucereasca. Pe 31 octombrie, Venus retrograd se va opune lui Uranus retrograd, ceea ce aduce multe semne de intrebare in viata ta amoroasa. Insa atunci cand ti se pare ca nimic nu este sigur pentru tine, intoarce-te catre tine insati.

Horoscop octombrie 2018 pentru Pesti

Octombrie 2018 vine la pachet cu vesti bune pentru nativii Pesti casatoriti sau implicati intr-o relatie stabila. Sentimentele pentru partenerul de viata se reinnoiesc si castiga in intensitate, iar viata sexuala este plina de pasiune, tandrete si afectiune. Realizezi cat de multe impartasesti cu partenerul de viata, cat de multe aveti in comun si ce valori frumoase va anima deopotriva. Va lasati purtati de val si sunteti fericiti ca priviti in aceeasi directie.

In plus, o calatorie neprevazuta poate suda si mai mult legatura dintre voi si va apropie mai mult ca niciodata. Este foarte posibil ca in aceasta perioada sa se conceapa copii :) sau sa se incheie casatorii. Nativii Pesti single trec prin sentimente contradictorii fata de o persoana nou cunoscuta, care nu apartine acestor meleaguri. Chiar daca atractia este foarte puternica, iar inima iti bate mai rapid ca altadata, ai anumite dubii ce tin de diferentele culturale. Pe plan profesional, ai o perioada extrem de aglomerata, dinamica si plina de schimbari.

Foto homepage: Zoom Team /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri