Septembrie bate la ușă. Haideți să vedem ce ne rezervă astrele pentru prima lună de toamnă și care va fi energia noastră personală dominantă în această perioadă a culesului recoltelor.

Capricorn – Horoscop septembrie 2018

Persoanele născute în Zodia Capricorn vor trece printr-o perioadă de agitație și confuzie în luna Septembrie. Dar în mod surprinzător, Norocul se va ivi chiar atunci când veți avea mai mare nevoie. Faptul că vă simțiți protejați de forța Universului va asigura o încredere și o liniște interioară pe care nu ați mai putut-o demulta vreme accesă. În ciuda tumultului, luna septembrie se va dovedi de bun augur pentru fiecare persoană născută în Zodia Capricorn.

Energia lunii septembrie pentru cei născuți în Capricorn: Protecție.

Culoarea norocoasă: Verde crud.

Foto: Shutterstock/ Gorbash Varvara

Vărsător – Horoscop septembrie 2018

În perioada imediat următoare, persoanele născute în Vărsător își vor explora talentul empatic, oferind sprijin emoțional persoanelor apropiate. Luna septembrie 2018 va reprezenta o bună oportunitate de a adăuga energie pozitivă și constructive în relațiile cu cei dragi.
Vibeul pozitiv pe care îl obțineți din interacțiunile de calitate va ajuta să vă concentrați mai mult și asupra proiectelor personale, domeniu în care veți simți îmbunătățiri vizibile și mai mult curaj.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Energia lunii septembrie pentru cei născuți în Vărsător: Conexiune.

Culoarea norocoasă: Piersiciu.

Pești – Horoscop septembrie 2018

Persoanele născute în Zodia Pești se vor concentra asupra iubirii în luna septembrie. Romantismul va juca un rol important în viața lor, le va face zilele mai frumoase și din fericire, productive. Energia pozitivă care rezidă din relația cu persoana dragă adaugă putere și în plan personal, căci încrederea venită de la cel de lângă tine provoacă puterea interioară. Septembrie 2018 va fi din toate punctele de vedere, o lună plină de vitalitate și bun augur.

Energia lunii septembrie pentru cei născuți în Pești: Vitalitate

Culoarea norocoasă: Galben


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri