Luna Plină din data de 26 August se apropie. Este momentul să aflăm cum va influența acest eveniment astrologic fiecare zodie.

Horoscop pentru fiecare zodie  26 August  - Lună Plină în Pești

Capricorn

Ceva în viața ta nu merge exact așa cum ți-ai dori. Dar energia acestei Luni Pline te va ajuta să găsești motivele disconfortului tău, adică te vei conecta mult mai profund la Șinele tău Autentic: cine ești, ce îți dorești de la viață, ce nu îți face plăcere și ce îți stă în putere să schimbi în acest moment. De asemenea, energia benefică a lui Jupiter va avea o influență asupra ta în următoarele săptămâni.

Foto: Pixabay

Vărsător

Nu este un moment al grijilor. Și în ceea ce îi privește pe cei născuți în Zodia Vărsător, Luna Plină înseamnă o influență benefică. Este o perioadă de învățare excelentă pentru voi, iar această energie își va arăta darurile în multiple feluri. Veți simți vibrația ambiției și a puterii de a ținti sus. Foarte Sus. :)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Când o ușă se închide, se deschide o alta! Nu uita acest lucru.

Pești

Energia acestei Luni Pline va aduce cu sine multe bucurii și o senzație de ușurătate pe care nu ați mai simțit-o demult. Bucură-te de perioada relaxantă care va urma, lasă ca energiile pozitive să îți umple spiritul, sufletul și viziunea ta despre viitor. Iubirea te înconjoară de pretutindeni.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri