Luna Plină din data de 26 August se apropie. Este momentul să aflăm cum va influența acest eveniment astrologic fiecare zodie.

Horoscop pentru fiecare zodie:  26 August  - Lună Plină în Pești

Rac

În ceea ce îi privește pe cei născuți în Zodia Rac, Lună plină în Pești din data de 26 august va avea o influență benefică asupra vieții amoroase. Energia acestui eveniment astrologic va aduce cu sine exact acele ingrediente de care vei avea nevoie pentru a-ți împrospăta dragostea. Urmează-ți inima!

Leu

Această Lună Plină te va ajuta să te relaxezi un pic mai mult. De asemenea, acest eveniment astrologic va facilita, prin energia sa benefică, puterea ta de a te conecta mai ușor cu oamenii din jur. Vei putea petrece momente semnificative alături de aceia pe care îi iubești. Viitorul se conturează prin capacitatea ta de a te bucura mai tare de momentul prezent.

Foto: Pexels/ Luizclas

Fecioară

Pentru cei născuți în Zodia Fecioară, această Lună Plină în Pești  provoacă intensitate și energie vitală. Va fi o perioadă perfectă pentru cei din Fecioară. Se vor simți norocoși, bucuroși în încrezători în ceea ce poate sa le aducă viitorul. Ieși din cochilia ta și îmbrățișează tot ce are mai frumos de oferit această lume!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri