16 August 2018 publicat în Horoscop 180 share-uri

Fiecare zodie deține o Putere magică pe care o poate folosi în avantajul său, în orice situație de viață. Iată care sunt darurile magice ale zodiilor de foc, pământ, aer și apă.

Care este darul magic al fiecărei zodii?

Zodiile de aer: Gemeni, Balanță și Vărsător - DARUL NELIMITĂRII SUFLETEȘTI

Aceștia sunt visătorii Zodiacului. Aceia dintre voi, născuți sub un semn de apă sunteți adevărații gânditori liberi ai Planetei. Sunteți aceia care refuzați să fiți în vreun fel condiționați de societate. Voi nu vă supuneți, voi creați. Voi nu luați nimic ca atare, voi chestionați. Tot ce vă doriți este să vă mențineți independența cu toate costurile.

Sunteți persoane aflate într-un contact uluitor cu lumea spirituală și cu existența altor tărâmuri, datorită deschiderii mentale și sufletești care vă caracterizează. Este un dar incredibil, magic, însoțit și de o înțelepciune adevărată și viziune lărgită asupra realității.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Pexels/ Sharon McCutcheon

Libertatea voastră mentală se extinde și dincolo de limitările trupului, pentru că sunteți înzestrați cu puteri telepatice. Pentru voi nu există limite și asta vă permite să trăiți în acord cu înalte valori spirituale, dincolo de orice fel de condiționare pe care v-ar impune-o ceilalți. 

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri