23 Iulie 2018 publicat în Horoscop 1424 share-uri

Conform Zodiacului, acestea sunt cele mai puternice caractere. Sunt zodiile care ies în evidență prin forță interioară, determinare și puterea de a se afirma în absolut toate aspectele vieții.

Rac  – 22 iunie - 23 iulie

Imagine: Shutterstock/ Gorbash Varvara

Cei din Zodia Rac sunt cunoscuți pentru firea lor mereu schimbătoare dar în același timp ace;tia sunt puternici și consecvenți. Se încred în ei înșiși, își cunosc bine competențele, ceea ce îi face să își dezvolte cu ambiție proiectele. Sunt foarte consecvenți și determinați nu doar în ceea ce privește viața profesională, ci și viața sentimentală.

Ceea ce face ca Zodia Rac să se înscrie în sferele înalte ale celor cu tărie de caracter este încrederea de sine foarte puternică pe care o au. Își cunosc foarte bine calitățile dar și limitările și de asemenea știu cum să potolească vocea interioară interioară critică, făcând loc determinării și ideilor mărețe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Citește mai departe >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri