În noaptea de 27-28 iulie 2018, vom avea parte de o eclipsă Totală de Lună importantă nu doar ca fenomen astronomic, ci și din punct de vedere astrologic.

Astrologie: Eclipsă Totala de Lună Sângerie 27-28 iulie 2018 – cea mai lungă eclipsă de lună a Secolului

De asemenea, această energie a Eclipsei Totale de Lună Sângerie ne va ajuta să acționăm cu mai mult curaj în direcția a ceea ce ne dorim cu adevărat. Va fi un moment când vom avea oportunitatea de a ne întoarce către aspecte ale sinelui nostrum autentic demult uitate, când vom auzi mai tare vocea noastră interioară, renunțând la “ce trebuie”, la ce vor alții să fim și la ceea ce ne aduce nefericire.

Ni se cere în același timp să ne căutăm și înțelepciunea interioră într-o astfel de perioadă provocatoare din punct de vedere emotional, pentru a face alegerile cele mai inpirate.

Foto: Shutterstock/ Ollyy

Eclipsa Totală de Lună Sângerie și relațiile

Eclipsa de Lună ne va influența și în ceea ce privește relațiile, căminele și familiile, având o influență puternică și asupra vieții noastre private. La rândul lor, emoțiile pozitive și intuiția vor atinge un apogeu în zilele premergătoare, din timpul și de după Eclipsă de Lună ceea ce ne va ajuta să trăim intens momente de conexiune autentică cu cei dragi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Conform astrologyking.co, Marte în retrograd va aduce tenisuni și în ceea ce privește sexualitatea. Dorințele arzătoare au nevoie de o progresie și o conștientizare înainte să acționăm în direcția acestora. Trebuie să ai grijă cum îți gestionezi emoțiile, pentru a nu face greșeli regretabile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri