ghid pentru o viaţă împlinită

ASTROLOGIE - Eclipsă Totală de Lună Sângerie – cea mai lungă eclipsă de lună a Secolului

În noaptea de 27-28 iulie 2018, vom avea parte de o eclipsă Totală de Lună importantă nu doar ca fenomen astronomic, ci și din punct de vedere astrologic.

Astrologie: Eclipsă Totala de Lună Sângerie 27-28 iulie 2018 – cea mai lungă eclipsă de lună a Secolului

De asemenea, această energie a Eclipsei Totale de Lună Sângerie ne va ajuta să acționăm cu mai mult curaj în direcția a ceea ce ne dorim cu adevărat. Va fi un moment când vom avea oportunitatea de a ne întoarce către aspecte ale sinelui nostrum autentic demult uitate, când vom auzi mai tare vocea noastră interioară, renunțând la “ce trebuie”, la ce vor alții să fim și la ceea ce ne aduce nefericire.

Ni se cere în același timp să ne căutăm și înțelepciunea interioră într-o astfel de perioadă provocatoare din punct de vedere emotional, pentru a face alegerile cele mai inpirate.

eclipsa totala de luna, iulie 2018, eclipsa totala de luna sangerie

Foto: Shutterstock/ Ollyy

Eclipsa Totală de Lună Sângerie și relațiile

Eclipsa de Lună ne va influența și în ceea ce privește relațiile, căminele și familiile, având o influență puternică și asupra vieții noastre private. La rândul lor, emoțiile pozitive și intuiția vor atinge un apogeu în zilele premergătoare, din timpul și de după Eclipsă de Lună ceea ce ne va ajuta să trăim intens momente de conexiune autentică cu cei dragi.

Conform astrologyking.co, Marte în retrograd va aduce tenisuni și în ceea ce privește sexualitatea. Dorințele arzătoare au nevoie de o progresie și o conștientizare înainte să acționăm în direcția acestora. Trebuie să ai grijă cum îți gestionezi emoțiile, pentru a nu face greșeli regretabile.

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului ASTROLOGIE - Eclipsă Totală de Lună Sângerie – cea mai lungă eclipsă de lună a Secolului.

Citeste-ti horoscopul de azi »

Citeste si Horoscopul DRAGOSTEI: 17 septembrie - 23 septembrie 2018 »Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.