În noaptea de 27-28 iulie 2018, vom avea parte de o eclipsă Totală de Lună importantă nu doar ca fenomen astronomic, ci și din punct de vedere astrologic.

În noaptea de 27-28 iunie, Luna Plină va fi acoperită în totalitate, preț de 103 minute, aceasta fiind cea mai lungă din secolul XXI. In timpul unei eclipse de lună, aceasta capată o nuanță de roșu, oranj sau auriu puternic, datorită unor fenomene optice.

Eclipsa Totală de Lună Sângerie, vizibilă din România

Această Eclipsă Totală va fi vizibilă în Emisfera Estică. Potrivit site-ului earthsky.org , America de Sud va vedea ultimele faze ale eclipsei, în timp ce Noua Zeelandă va prinde începutul eclipsei, chiar înainte de răsăritul din data de 28 iulie.

Din România eclipsa va fi vizibilă în întregime, maximul eclipsei producându-se la ora 23:21 (ora de vară). Ultima eclipsă totală de Lună observabilă din România în astfel de condiții s-a produs pe 15 iunie 2011, scrie www.astro-info.ro. Ca un bonus, chiar pe 27 iulie 2018, planeta Marte se află la opoziție, aceasta fiind destul de aproape de Lună în noaptea eclipsei, așa că vom avea un spectacol adevărat, la o oră potrivită pentru maximă audiență! :) Să vă rezervați timp și locuri speciale pentru a putea viziona acest fenomen deosebit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

De la început și până la sfârșit, luna va străbate timp de patru ore umbra Pământului și va străluci într-o culoare puternică oranj sângerie.

Foto: Shutterstock/ structuresxx

În data de 27 iulie, luna plină și perigeul vor fi în aceeași dată. Perigeul reprezintă cel mai îndepărtat punct de pe orbita Lunii, față de Pământ, acest fenomen determinând drumul lung străbătut de lună prin umbra pământului și durata mai neobișnuită a acestei Eclipse, aceasta fiind cea mai lungă a secolului XXI.

Astrologie: Eclipsă Totală de Lună Sângerie  27-28 iulie 2018

Eclipsa totală de lună va fi la 04°44′ în Vărsător conjuncție cu Marte. Va fi o eclipsă importantă pentru noi toți din punct de vedere emoțional, producând adevărate furtuni în viețile noastre. Este vorba despre schimbări de perspectivă imporante și curajoase.

Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Această eclipsă Totală de lună va fi influențată din punct de vedre astrologic, de energia lui Marte, provocându-ne astfel din punct de vedere emoțional la conte neobișnuit de înalte. În sens negativ, energia lui Marte este cea a furiei și frustării, de aceea este posibil să ne facă să reacționăm impulsiv și irațional. Totuși, să ne eliberăm de furie și să ne manifestăm această pornire, nu este neapărat un lucru rău și mai ales dacă o facem într-un mod conștient și asumat.

Manifestarea furiei într-un mod conștient înseamnă evoluție și o trecere de la o vibrație mai joasă, la o vibrație mai înaltă. Manifestarea furiei înseamnă să nu ne mai privim precum niște victime ci să ne revendicăm autenticitatea și puterea interioară. Așa încât, atunci când este trăită conștient, această energie produce mari transformări pozitive în viețile noastre.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

În sens pozitiv, energia lui Marte este definită de auto-determinare și forță interioară. Vor fi momente când ne vom găsi motivația interioară și ne vom da seama ce ne dorim cu adevărat pentru viața noastră și ce e mai bine pentru noi.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri