Din punct de vedere astrologic, ziua de 21 iunie este cel mai important eveniment al acestei luni. Mai apoi, între 23 și 24 iunie sărbătorim ceea ce în cultura populară românească este Noaptea magică a Sânzienelor. Ambele momente își vor lăsa amprenta asupra fiecărei zodii.

Capricorn (22 decembrie  - 20 ianuarie)

Solstițiul de vară îți cadorisește emoții pozitive și conexiune cu oamenii dragi. Această capacitate de a intra în contact cu părțile pozitive ale celor din jurul tău îți dau forța, te motivează și te bucură. Este o perioadă remarcabilă pentru tine. Vei simți cum te îndrăgostești de lucruri noi, care te însuflețesc și îți colorează viața, aducând o energie bine-făcătoare, pentru tot restul verii.

Vărăsător (21 Ianurie  - 18 Februarie)

Solstițiul de vară te va inspira în munca ta creativă și în ceea ce privește aspectele legate de dezvoltarea personală. Sânzienele trezesc întotdeauna spiritul de luptător în voi. Dar este mai bine să vă luați un moment de respiro și să vă concentrați asupra nevoilor voastre personale, să vă îndreptați atenția mai degrabă spre interiorul vostru decât în exteriorul vostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Este timpul să vă echilibrați și să vă însușiți tehnici prin care să vă auto-gestionați dinamismul în moduri mai practice. Poți să îndeplinești vise mărețe, dacă te concentrezi mai mult asupra detaliilor practice care sunt necesare pe acest drum.

Foto: Shutterstock

Pești (19 februarie  - 20 martie)

Vara este cea mai bună perioadă pentru persoanele născute în Zodia Pești, iar solstițiul este cel mai bun moment pentru cei născuți în această zodie. Solstițiul aduce cu sine o revoluție benefică sub toate aspectele pentru cei născuți în Pești și este doar începutul pentru o perioadă de înflorire.

Datorită Sânzienelor veți fi tonici, activi și îmbogățiți de optimism nu doar  în această perioadă, ci și pe parcursul întregii veri și este bine să profitați la maxim de aceste daruri venite din partea astrelor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri