Din punct de vedere astrologic, ziua de 21 iunie este cel mai important eveniment al acestei luni. Mai apoi, între 23 și 24 iunie sărbătorim ceea ce în cultura populară românească este Noaptea magică a Sânzienelor. Ambele momente își vor lăsa amprenta asupra fiecărei zodii.

HOROSCOP 21 iunie și Sânzienele pentru fiecare zodie

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

Zodia Rac se va afla în centrul atenției în această perioadă. Solstițiul de Vară te stimulează să arăți în sfârșit reușitele tale și să te bucuri împreună cu cei apropiați de ele. În sfârșit, toate eforturile tale vor fi încununate, datorită energiei benefice a Sânzienelor.

Solstițiul va aduce în viața ta o avalanșă de energie pozitivă în zona carierei, fapt ce te echipează cu multă încredere de sine și mulțumire interioară. Vara aceasta este timpul să te afli sub lumina reflectoarelor și să te bucuri de lauri.

Foto: Pexels

Leu (23 iulie – 22 august)

Solstițiul de vară îi va influența din punct de vedere spiritual pe cei născuți în Zodia Leului. Ziua de 21 iunie și perioada imediat următoare, deci și noaptea misterioasă a Sânzienelor te vor inspira să te conectezi mai mult la latura ta spirituală.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Angrenează-te în practici de meditație sau Yoga și conectează-te la energia benefică a Universului care vine spre tine. Dacă nu ești o persoană spirituală, poți să accesezi același tip de experiență prin ieșirile în aer liber, la concerte și evenimente cu prietenii tăi cei mai buni. Exprimă-ți în această perioadă visurile, caută-ți îndrăzneala, visează!

Horoscop Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Cei născuți în Zodia Fecioară se vor găsi într-o stare de hiper-activitate mentală în perioada Solstițiului de Vară. Aceste energii transformative îi vor influența în moduri nu tocmai benefice, stimulându-i la prea multe gânduri și întrebări.

Fecioarele pot obține însă absolut tot ceea ce își doresc, asta dacă reușesc să își transforme mintea într-un aliat. Această perioadă vă provoacă să învățați cum să vă gestionați energia personală și să o folosiți într-un mod pozitiv și constructiv.

Citește mai departe


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri