ghid pentru o viaţă împlinită

Eveniment ASTROLOGIC: Uranus în Taur pentru următorii 8 ani. Ce impact are asupra noastră?

Uranus a intrat în data de 15 mai 2018 în Zodia Taur și va sta aici pentru următorii 8 ani, aducând schimbări importante și fascinante în viețile tuturor.

Zodia Taur este o zodie caracterizată de coerentă și dorință de stabilitate. Acest semn este cel mai rezistent la schimbare, în timp ce energia Planetei Uranus provoacă la schimbări de atitudine și de rute. Această combinație este una benefică.

Uranus în Taur 2018: Cum te vor afecta aceste forțe opuse care intră într-un dans pentru 8 ani de aici încolo?

Schimbările pe care le vei face se vor manifesta atât în interiorul tău, cât și în exteriorul tău, iar pe parcursul acestei tranziții vei învăța să le accepți, chiar dacă uneori te vei simți că într-un Roller coaster.

Vor fi momente când în locul stabilității, te vei simți mai inspirat să faci schimbări neașteptate și să te aventurezi într-un necunoscut pe cât de înfricoșător, pe atât de prietenos.

Avem nevoie să avem încredere în noi înșine și să ne asumăm riscuri. Doar așa vom învață să evoluăm și să câștigăm cu adevărat, să luăm mai mult de la viață decât ne-am putut închipui până acum.

Uranus in Taur, Uranus in Taur 2018

Foto: Shutterstock/ Orion art

Uranus ne va provoca de fapt spre binele nostru, în următorii 8 ani, ducându-ne pe drumul marilor învingători.

Din punct de vedere global, vom trăi de asemenea multe provocări. În ceea ce privește mediul înconjurător, ne vom trezi cu toții la realitatea că trebuie să ne protejăm planeta pentru a evita dezastre. Ne putem de asemenea aștepta la inovații extraordinare în finanțe, medicină și tehnologie.

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Eveniment ASTROLOGIC: Uranus în Taur pentru următorii 8 ani. Ce impact are asupra noastră?.

Citeste-ti horoscopul de azi »

Citeste si Horoscopul DRAGOSTEI: 17 septembrie - 23 septembrie 2018 »Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.