Aspectele astrale ale lunii mai 2018 vor avea o mare influență asupra tuturor, cu precădere în ceea ce privește cariera și finantele.

Capricorn – Horoscop mai 2018

Persoanele născute în Zodia Capricorn vor avea o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar, dar ar trebui să evite speculațiile.

Vă veți bucura mult în legătură cu viața voastră amoroasă, pentru că Luna contribuie cu o magie de care vă era dor de atâta vreme, trezind pasiunea în viața voastră. Și în ceea ce vă privește veți avea parte de un progres în carieră și veți mulțumi pentru aceasta familiei care vă susține și încurajează.

Vărsător – Horoscop mai 2018

În următoarea perioadă, persoanele născute în Zodia Vărsător vor avea parte de abundență în plan emoțional, iar această fericire interioară va propulsa absolut toate aspectele vieții. Vărsătorii împrumută în luna mai, energia benefică, creativă și pro-activă a acestei perioade a lunii și reușesc să o fructifice la maxcim, cu o influență constructivă pentru tot restul anului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pești  - Horoscop  mai 2018

Cei năs

cuți în Zodia Pești vor avea parte de un progres mult așteptat în carieră, de asemenea. Marte, Venus și Jupiter vor influența progresul tău financiar și practic, această lună benefică vă va împuternici și pentru perioada următoarelor luni. Singurul lucru pe care puteți să îl faceți este să fiți mai raționali atunci când luați decizii legate de carieră și să renunțați la tendința impulsivă. În ceea ce privește sănătatea, veți sta bine.

În dragoste veți avea parte de tensiuni pe care veți reuși însă, să le gestionați cu brio.

Foto homepage:  Shutterstock/ jakkapan


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri