Aspectele astrale ale lunii mai 2018 vor avea o mare influență asupra tuturor, cu precădere în ceea ce privește cariera și finantele.

Balanță  - Horoscop mai 2018

Pentru persoanele născute în Zodia Balanței, aspectele cele mai intense ale următoarei perioade vor fi: cariera și familia. Dezvoltarea în carieră este în directă legătură cu armonia din plan familial - armonia de acasă se extinde ca armonie în planul dezvoltării personale. Susținerea celor dragi este foare importanța în absolut tot ce facem, iar voi veți avea parte din plin de aceste lucruri, în perioada imediat următoare.

Scorpion – Horoscop mai 2018

Planeta Jupiter va avea o influență benefică asupra veniturilor persoanelor din

Zodia Scorpion. În următoarea perioadă vă veți deschide și spre acțiuni caritabile. De asemenea, perioada imediat următoare este foarte bună pentru socializare și crearea de noi contacte. Și în ceea ce vă privește, dezvoltarea în planul carierei va fi una remarcabilă. În ceea ce privește sănătatea, trebuie să conștientizați că aveți nevoie de mai multă odihnă.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Săgetător – Horoscop mai 2018

În ceea ce îi privește pe cei din Zodia Săgetător, sănătatea va fi cel mai important aspect astrologic al perioadei următoare. Vă veți concentra mai mult asupra unor aspecte care țin de sănătatea și îngrijirea corpului și a inimii. Va fi o perioadă ideală pentru a integra în viața voastră, obiceiuri benefice și regimuri mai sănătoase. Profitați de alimentele de primăvară.

În ceea ce privește relația amoroasă, va trebui să investiți mai mult efort pentru a ieși din situații tensionate.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri