28 Februarie 2018 publicat în Horoscop 216 share-uri

Din punct de vedere astrologic, anumite zodii au o predispozitie mult mai mare pentru viata in relatii satisfacatoare. Care sunt cele mai bune partenere din perspectiva astrologica? Acestea sunt cele 5 semne magice capabile sa genereze prosperitate si fericire in viata de cuplu.

Horoscop: Cele mai bune partenere ale zodiacului

Femeia Taur (20 aprilie - 20 mai)

Femeile care apartin acestui semn zodiacal de pamant sunt foarte dedicate ideii de cuplu si adesea ele pun pe primul plan relatia lor si partenerul pe care il au. Sunt persoane devotate ideii de evolutie si de confort emotional, de aceea vor face absolut tot ceea ce le sta in putinta pentru a atinge acest deziderat. Nevoia lor de stabilitate le recomanda ca persoane potrivite pentru a intemeia o familie. In toate aspectele vietii lor, aceste femei vor cauta siguranta si de asemenea ele sunt si acelea care stiu sa ofere grija si suport celor dragi. In relatia de cuplu iubesc cu ardoare si multa dedicatie.

Femeia Taur stie sa isi invete partenerul ce inseamna dragostea si devotiunea adevarate prin chiar puterea exemplului ei. Pentru ca nu accepta situatiile in care dragostea si grija nu sunt mutuale, o astfel de femeie va pleca din viata unui barbat care nu o pretuieste, increzatoare ca trebuie sa isi dea sansa de a construi relatia bazata pe respect la care viseaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Femeia Varsator (21 ianuarie- 18 februarie)

In ciuda impulsivitatii lor, femeile care apartin acestui semn zodiacal se pot dovedi cele mai valoroase partenere in viata barbatilor. Sunt ambitioase, dornice de expansiune si foarte devotate barbatilor pe care ii iubesc. Adesea, o femeie Varsator creeaza conditii propice pentru ca barbatul din viata ei sa evolueze. Alaturi de o femeie din Varsator, un barbat se simte inspirat, incurajat si sigur de sine. Sunt ingrediente absolut esentiale de care fiecare dintre noi avem nevoie pentru a ne indeplini aspiratiile si pentru a ne echipa cu o incredere de sine de nezdruncinat.

O femeie Varsator stie sa ofere suportul ei, generand aceste calitati in oricine si mai ales in cei pe care ii iubeste. Cand primeste la randul ei grija si suport, putem vorbi despre o relatie ideala de cuplu care este menita sa aduca multe beneficii atat partenerilor cat si societatii in ansamblu.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri