ghid pentru o viaţă împlinită

31 Ianuarie 2018 Super Luna Purpurie: TREZIREA ENERGIEI FEMININE - Spectacol ceresc care nu s-a mai dat de 150 de ani!

Acest eveniment astronomic este o raritate de care ne putem bucura cam o data la 150 de ani si asta daca avem norocul unui cer senin! Daca ne aflam si in zona geografica ideala de pe Glob, ne putem gandi ca suntem privilegiatii care stau la loja!

Din punct de vedere atsrologic, evenimentul ceresc din data de 31 ianuarie le va influenta in mod profund si benefic pe femeile singure si pe mamele singure. Va fi un moment astrologic al Super femeilor. De asmenea, nu ar trebui sa ne mire dezbaterile publice pe tema feminitatii si problematicilor sociale, parenting si drepturi egale, spune astrologyking.com.

Astrologie - Luna purpurie va pune de asemenea accentul si pe relatii intime

Luna purpurie isi va revarsa lumina ei rosiataica si bine-facatoare asupra relatiilor noastre apropiate, asupra casei noastre si familiei. O elcipsa totala are un efect puternic in zona intimitatii. Va fi un moment al intensitatilo emotionale si intuitiei. Straduiti-va sa va incarcati pozitiv, profitand de aceasta energie pentru a trai la maxim un sentiment benefic si nu unul negativ.

Foto: Pixabay

Aceasta luna purpurie va aduce cu sine si multa claritate in ceea ce priveste relatiile noastre apropiate. De asemenea, energia aceasta va va purta catre cele mai in concordanta cu sufletele voastre, decizii. Si va curata in acelasi timp de reziduuri emotionale acumulate in ultimele sase luni.

Deschideti-va emotional pentru acest moment! Sa aveti un cer senin (la propriu si la figurat)!

Foto homepage: Pixabay

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 31 Ianuarie 2018 Super Luna Purpurie: TREZIREA ENERGIEI FEMININE - Spectacol ceresc care nu s-a mai dat de 150 de ani!.


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.