5 Ianuarie 2018 publicat în Horoscop 1 share-uri

In noul an 2018, numerele pe care le veti descoperi mentionate in acest articol, vor avea puterea de a va influenta in moduri pozitive si de a va ajuta in calatoria voastra spirituala. Ele vor influenta anul 2018 in moduri specifice. Mai mult decat atat, acestea dezvaluie aspecte importante despre personalitatea si dorintele voastre.

Zodiac - NUMEROLOGIE PENTRU 2018

Balanta - Numere norocoase in 2018

Persoanele nascute in Zodia Balanta sunt cele mai idealiste si in acelasi timp prezinta aptitudini sociale desavarsite. Cei nascuti in aceasta zodie sunt patronati de energia Planetei Venus. Anul acesta, numerele care le vor aduce cea mai multa energie sunt 7, 20, 55, 77 si 86. Sunt numerel care le vor aduce mult noroc.

Foto: Shutterstock

Scorpion – Numere norocoase in 2018

Sub influenta planetelor Marte si Pluto, cei nascuti in Zodia Scorpion sunt persoane misterioase, intuitive, rationale si foarte determinate. Vibratia acestui semn zodiacal va fi influentata in anul 2018 de energia benefica a numerelor 27, 29, 45, 53 si 89.

Sagetator - Numere norocoase in 2018

Cei nascuti in Zodia Sagetator sunt curajosi, optimisti si iertatori, datorita planetei care ii patroneaza, Jupiter. Anul acesta, numerele 6, 16, 23, 60 si 81 se vor dovedi a fi foarte norocoase pentru ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Shutterstock

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri