5 Ianuarie 2018 publicat în Horoscop 1 share-uri

In noul an 2018, numerele pe care le veti descoperi mentionate in acest articol, vor avea puterea de a va influenta in moduri pozitive si de a va ajuta in calatoria voastra spirituala. Ele vor influenta anul 2018 in moduri specifice. Mai mult decat atat, acestea dezvaluie aspecte importante despre personalitatea si dorintele voastre.

Zodiac - NUMEROLOGIE PENTRU 2018

Rac – Numere norocoase in 2018

Persoanele nascute in Zodia Rac au o intuitie foarte puternica, sunt gentile si cu o imaginatie foarte bogata. Ei reusesc sa iasa din situatiile tensionate cu multa gratie si isi urmaresc mereu visurile. Anul acesta, persoanele nascute in Zodia Rac ar trebui sa se bazeze pe energia benefica a numerelor 1, 21, 24, 58 si 66.

Leu - Numere norocoase in 2018

Semnul zodiacal Leu este definit de loialitate, entuziasm si spirit combativ. Anul acesta, persoanele nascute in Zodia Leu se pot baza pe energia benefica a numerelor 6, 24, 39, 59 si 83. Aceste numere vor aduce in viata lor multe schimbari pozitive.

Foto: Shutterstock

Fecioara - Numere norocoase in 2018

Un semn de pamant, Zodia Fecioara se bucura de puterea vindecatoare a Mamei Terra. Planeta care influenteaza acest semn este Mercur, aducand multa eleganta si putere in viata celor nascuti in Fecioara. Numerele lor norocoase in anul 2018 vor fi 16, 29, 79 si 90.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri