20 Decembrie 2017 publicat în Horoscop 258 share-uri

Luna exercita asupra noastra o forta magica. Fiecare dintre noi avem o personalitate selenara si o menire spirituala, aici, pe Pamant. Care este identitatea ta selenara?

HOROSCOPUL LUNII: Care este identitatea ta selenara?

Horoscopul selenar: data nasterii intre 11 – 15 – Gardianul

Cei din categoria selenara a Gardienilor sunt aici pentru a proteja cele mai insemnate valori ale umanitatii, cum ar fi compasiunea, frumusetea sau darnicia.

Horoscopul selenar: data nasterii intre 16 – 20 – Oracolul

Cei reuniti in categoria selenara a Oracolului se remarca prin aptitudini metafizice iesite din comun. Ii caracterizeaza forta intuitiva si creativitatea.

Foto: Pexels/ luizclas

Horoscopul selenar: data nasterii intre 21 – 25 - Ingerul

Cei reuniti in categoria selenara a ingerilor sunt caracterizati de candoare sufleteasca si magie personala. Menirea lor este aceea de a aduce vindecare in randul umanitatii.

Horoscopul selenar: data nasterii intre 26 – 31 – Cautatorul

Cei reuniti in categoria selenara a cautatorilor au menirea de a raspunde celor mai profunde intrebari ale umanitatii si de provoca progresul. Sunt caracterizati de o curiozitate debordanta si multa rabdare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri