Este momentul sa va proiectati visuri si planuri, sa va stabiliti tinte importante si pasii pe care ii veti parcurge pentru a realiza ceea ce v-ati propus.

Capricorn

Saturn, planeta Zodiei Capricorn, paseste in zodia ta incepand cu 21 decembrie. Aceasta inseamna ca isi va uni fortele cu energia Lunii pentru a te impulsiona serios in directia schimbarii, a noilor perspective si curajului de a proiecta, lucra pentru un viitor mult mai potrivit tie. Sunteti persoane ambitioase, muncitoare si cu un suflet mare. Anul 2018 este anul succesului pe care il meritati.

Varsator

Si pentru persoanele din Zodia Varsator, Luna Noua aduce cu sine o energie benefica si sentimentul general de satisfactie pentru tot ceea ce au reusit sa realizeze in anul care se incheie.

Persoanele din Varsator ar trebui sa fie mai constiente de farmecul personal si, inarmate cu aceasta incredere de sine, sa isi asume succesul pe care il merita. Practic, urmatoarea scurta perioada care precede inceputul noului an va impulsioneaza sa va ganditi mai mult la voi insiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pesti

Persoanele nascute in Zodia Pesti sunt un spirit liber si creativ. Luna Noua din data de 18 decembrie vine insa cu "o mana de ajutor "in viata lor si, anume, presara un pic de pragmatism in felul cum cei din Zodia Pesti actioneaza. Adaugand un strop de constientizare si maturitate, anul 2018 va fi un an al relatiilor interpersonale mult mai sanatoase pentru cei din aceasta zodie!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri