Este momentul sa va proiectati visuri si planuri, sa va stabiliti tinte importante si pasii pe care ii veti parcurge pentru a realiza ceea ce v-ati propus.

Rac

Persoanele nascute in Zodia Rac se vor simti impulsionate sa se preocupe mai tare de propria persoana de acum inainte.

Cei din aceasta zodie au tendinta de a se dedica celorlalti, uitand de sine. Energia acestei luni noi va impulsioneaza sa va indreptati atentia si spre voi insiva. Practic, acesta este gandul cu care veti incepe si noul an 2018 si de asemenea felul cum va veti bucura de aceasta vacanta de iarna.

Foto: Shutterstock

Leu

Ca de obicei, relatiile personale sunt focusul persoanelor din Zodia Leu. Luna noua de influenteaza in aceasta privinta si iti da inspiratia de a privi cu mai multa responsabilitate si maturitate relatiile tale. Pentru tine, Luna Noua anunta debutul unei perioade de maturizare foarte importanta.

Foto: Shutterstock

Fecioara

Datorita evenimentului astrologic din data de 18 decembrie, vei simti o influenta majora mai ales in ceea ce priveste aspectele legate de munca ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Este nevoie sa inveti sa inveti noi ritualuri si noi modalitati prin care sa iti poti aborda munca. Calea spre succes se deschide atunci cand suntem la randul nostru deschisi sa facem lucrurile altfel decat inainte si mai eficient. Luna Noua prevesteste ca vei avea un an nou foarte incitant.

Foto: Shutterstock

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri