6 Decembrie 2017 publicat în Horoscop 116 share-uri

Esti Focul Vietii, Craiasa Zapezii sau Verdele Etern? Descopera un horoscop fascinant inspirat de iarna si bazat pe simbolurile pretioase ale ultimului anotimpul al anului.

Puterea crivatului – Daca te-ai nascut Sambata

Daca te-ai nascut sambata, esti o personalitate pragmatica, dinamica, un om al actiunii si al cuvantului deopotriva. Iti place sa pui in practica ceea ce spui si iti asumi cu inima deschisa responsabilitati, chiar si pe ale altora. Ai o personalitate cu adevarat puternica. Te faci remarcata fara eforturi oriunde te-ai duce si iesi cu usurinta in evidenta datorita calitatilor tai. Discursul tau este persuasiv, iar ideile tale conving, influenteaza, transforma, creeaza schimbari si restructurari. De multe ori tu esti cea care da tonul unor tendinte, iar ceilalti te urmeaza. Ai o vointa puternica si nimic nu pare ca te indoaie atunci cand ti-ai propus ceva, desi te adaptezi cu usurinta schimbarilor. Energia ta este molipsitoare. (foto: Gorbash Varvara /Shutterstock)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Turtur de cristal – Daca te-ai nascut Duminica

Chiar daca ai momente in care impulsivitatea ta isi spune cuvantul, in general esti o persoana linistita, armonioasa, placuta, care tine extrem de mult la echilibrul sau interior. Prin urmare, esti hotarata sa nu lasi pe nimeni sa ti-l perturbe. Esti o persoana transparenta, iti asumi ceea ce esti si niciodata nu vrei sa pari altceva dcat esti. Ai multa incredere in tine si acest lucru se vede in tot ce faci. Te superi greu, dar iti trece la fel de greu. Sinceritatea ta este dezarmanta. Esti protectoare din fire cu cei din jurul tau si esti dispusa sa faci compromisuri pentru ca relatiile cu persoanele iubite sa fie constructive. Ai tendinta de a lasa de la tine, dar cu limite. (foto: Dirk Ercken /Shutterstock)

Foto homepage: Vilina /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri