Ultima luna plina a anului 2017 va avea loc in data de 3 decembrie, in semnul Gemeni, exact in aceeasi zi cand Mercur intra retrograd.

Pentru a evita conflictele, trebuie sa nu uitam de influenta lui Mercur Retrograd si, oricat de tare am simti nevoia sa vorbim despre adevarul nostru, trebuie sa nu uita ca trebuie sa facem acest lucru cu maturitate si diplomatie. Si de asemenea, aveti incredere ca in ciuda a ceea ce pare, de fapt, aceasta luna plina va aduce enorm de multa energie pozitiva in vietile noastre. O energie care ne propulseaza spre indeplinirea potentialului nostru maxim!

2017 a fost caracterizat de impulsul noilor inceputuri. A fost o perioada generata de energia numerologica a numarului 1 si ne-a impulsinoat pe toti sa privim cu mai multa indrazneala spre viitor dar si spre prezent, constientizand toate acele aspecte negative pe care le-am vrea schimbate in vietile noastre.

Foto: Pixabay

Astfel incat, aceasta luna plina este precum un cumul al acestor energii, stranse de fiecare, in decursul unui an foarte intens si provocator. Sa privim deci, acest eveniment astrologic ca pe un punct culminant care ne priveste pe noi toti. In perioada 1-5 decembrie, ne vom afala deci sub influenta unui moment care reprezinta o ultima reduta a infruntarii dintre vechi si nou.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Luna Plina din data de 3 decembrie ne va da de asemenea ocazia de a privi in urma cu multa intelepciune, luand in considerare tot ceea ce am facut pana acum si cat de mult am evouluat si realizat in decursul unui an. Cheia in care trebuie sa citesti acest eveniment este aceea a recunostintei pentru absolut tot ceea ce am trait, inclusiv momentele mai dificile, caci absolut totul constituie resortul a ceea ce suntem noi astazi.

Calatoria noastra este doar un moment in timp iar viata este pentru a invata si pentru a deveni mereu, cea mai buna versiune a noastra.

Foloseste energia Super Lunii din data de 3 decembrie pentru a te celebra! Si priveste cu incredere catre un viitor stralucitor! 2018 este aproape.

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri