Ce ne aduce noul an in materie de iubire? Cum vom experimenta cel mai frumos si de asemenea cel mai tumultuos sentiment din lume in 2018? Iata cum va trai fiecare zodie dragostea si ce lectie importanta va avea de invatat pentru a-si imbunatati manifestarea iubirii in viata sa.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Fericirea si starea de bine creeaza conexiune. Lectia anului 2018 pentru persoanele nascute in Zodia

Capricorn este ca ar trebui sa isi permita sa rada mai mult, sa isi permita si momente de distractie si… „dolce far niente”. Sanatatea noastra psihica, departe de stres, responsabilitati, griji si probleme creeaza circumstante favorabile pentru a stabili conexiuni mai profunde cu cei pe care ii iubim. Permite-ti si momente de placere alaturi de persoana iubita. Creeaza astfel de contexte. Mergeti in vacante impreuna, iesiti in oras sau cu prietenii.

Foto: Shutterstock

Vei vedea cat de mult se va schimba dinamica voastra de cuplu atunci cand vei renunta la incordarea si cerintele presante de zi cu zi, facand loc si pentru simpla buna-dispozitie!

Persoanele singure din Capricorn vor avea acelasi succes romantic daca vor alege sa mai iasa din cand in cand cu prietenii, in loc sa isi petreaca ore suplimentare la job. Astfel creezi posibilitatea de a intalni pe cineva nou in viata ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Varsator (21 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii sunt persoane fermecatoare care uita adesea acest aspect legat d epersonalitatea lor. Nu uitati ca voi sunteti aceia care aduceti noul in lume si care ii fascinati pe toti cu ideile voastre si energia debordanta.

Pentru cei nascuti in Zodia Varsator, anul 2018 va fi anul iubirii de sine in primul rand si sigur ca, aceasta atitudine este un atractor extrem de puternic pentru iubirea celor din jur. Aceasta energie se va reflecta si in relatiile voastre romantice.

Practic, sunteti irezistibili atunci cand voi insiva va acordati mai multa atentie si mai mult credit pentru ceea ce faceti. In felul acesta, reusiti sa va imbogatiti absolut toate relatiile voastre.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Anul 2018 este anul care te va impinge sa te decizi ce vrei pentru tine – de la viata, de la relatiile tale cu

ceilalti, de la persoana pe care o iubesti. In absolut toate aspectele vietii tale trebuie sa inveti sa fii mai decis si mai ferm. Daca te atrage cineva, de ce nu esti mai ferm/a in a arata acest lucru? De ce alegi mereu frica in locul iubirii?

Lectia anului 2018 este cea a iubirii adevarate. Acest an te va invata cum sa actionezi din prisma spiritului tau suprem. Atunci cand iti asculti chemarile cele mai intense, cand nu te mai lasi purat/a de intamplari, frici si ganduri negative, abia atunci vei reusi sa te conectezi cu indrazneala care zace in tine si care este de fapt, focul pasiunii.

Este focul pentru placerile tale, lucrurile care iti plac dar si oamenii care iti plac sau pe care ii in jur.

Iti recomandam si: Horoscop 2018: Previziuni complete in dragoste, cariera, bani si sanatate pentru toate zodiile

Foto homepage: Shutterstock/ Dzhulbee


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri