9 Noiembrie 2017 publicat în Horoscop 78 share-uri

Ai cel putin 10 motive sa te intalnesti cu cineva din Zodia Scorpion.

Trasaturi ZODIA SCORPION

5. Scorpionii sunt foarte sinceri

Scorpionii sunt adesea foarte sinceri si de asemenea stiu sa comunice foarte bine ceea ce isi doresc, ce le place si ceea ce nu le place. Este o trasatura atragatoare, fiindca aceasta abilitate denota multa incredere de sine. Increderea de sine este irelevanta.

6. Scorpionii sunt credinciosi

Din momentul cand si-au daruit inima, scorpionii stiu ca o fac cu toata asumarea si responsabilitatea. In relatii, Scorpionii sunt foarte devotati.

7. Scorpionii nu sunt egoisti

In relatiile amoroase, pentru un Scorpion conteaza sentimentele celeilalte persoane. Chiar daca pentru cei pe care nu ii cunosc, Scorpionii apar ca fiind extrem de reci si intransigenti, persoanele apropiate lor stiu ca acestia sunt foarte atenti la nevoile lor specifice. Vor asculta mereu dorintele tale si daca este posibil, sunt atenti sa le si indeplineasca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

8. Scorpionii sunt sexy

Intensitatea lor si pasiunea de a trai se vad chiar si in aspectul lor fizic, cat si in comportament. Scorpionii sunt persoane deosebit de atragatoare si incitante.

9. Scorpionii sunt pasionali

Sunt persoane curioase si increzatoare. Tot ceea ce fac, fac cu pasiune si dedicatie.

10. Scorpionii sunt protectori

Scorpionii ii apara pe oamenii pe care ii iubesc cu multa dedicare. Se indragostesc sincer si asumat, de aceea, o astfel de persoana este recomandabila pentru o relatie stabila.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri