Descopera horoscopul lunii noiembrie pentru fiecare zodie in parte si afla cum stai cu dragostea, banii, cariera si sanatatea in cele 30 de zile ale lunii noiembrie 2017:

Horoscop Capricorn noiembrie 2017

Noiembrie 2017 este o o luna a vindecarii pentru nativul Capricorn, o vindecare din toate punctele de vedere, atat fizic, cat si emotional. Este momentul sa iti oblojesti ranile, draga Capricorn, sa pui pansamente, sa cauti si sa ceri ajutor specialistilor, prietenilor sau partenerului de viata, dar si sa iei cele mai bune masuri pentru tine astfel incat sa poti sa mergi mai departe cu toate resursele incarcate. Investesti mai mult in relatii in aceasta luna decat in cariera, ceea ce este exact lucrul de care ai nevoie in aceasta perioada. Iti reformezi viata in multe dintre aspectele ei astfel incat sa iti poti recapata pacea si linistea.

Tine minte si ca Marte se afla in sectorul relatiilor pentru toata luna astfel incat este important sa cooperezi cu ceilalti, sa nu iti pierzi cumpatul si sa tratezi totul cu diplomatie. De asemenea, ultimele 2 saptamani ale lunii sunt perfecte pentru a imbina utilul cu placutul. Petrecerile in interes profesional se pot dovedi a fi oportunitati grozave de a te distra, destrasa si a socializa totodata. O persoana care iti capteaza atentia poate aparea in cercul tau de cunostinte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Horoscop Varsator noiembrie 2017

In luna lui noiembrie 2017, pui accentul mai ales asupra vietii tale profesionale. Indiferent ca iti doresti sa te reorientezi profesional, sa iti schimbi jobul, sa te angajezi in proiecte noi sau chiar sa pui bazele unei afaceri noi, ia-ti mai inainte un mic concediu pentru a redescoperi care sunt cu adevarat prioritatile tale si ce ti-ar placea sa faci pe viitor. Iar mai apoi, ia deciziile cele mai bune pentru tine. Daca insa te gandesti sa faci o schimbare majora, sa stii ca acum este momentul. Noile inceputuri sunt favorizate puternic de astre mai ales cand vine vorba de abilitatile tale practice si artistice.

Viata sociala este si ea bine aspectata. Reusesti sa cunosti persoane importante sau importante pentru tine, care te pot ajuta in traseul tau profesional. Mai mult ca niciodata, cu Venus favorizandu-ti semnul incepand cu data de 9 noiembrie, reusesti sa comunici cu usurinta cu toata lumea si sa iti exprimi opiniile si ideile intr-un mod creativ si transant, fara a leza insa pe nimeni. Atitudinea ta ambitioasa este recompensata si prin beneficii materiale. Odata cu luna plina de pe 24 noiembrie, reusesti sa te relaxezi si sa te bucuri de petreceri reusite in compania unor oameni frumosi. Fii atenta si la nevoile corpului in aceasta perioada si asculta-i semnalele, mai ales in a doua jumatate a lunii.

Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Pesti noiembrie 2017

Inca de la inceputul lunii, dragostea intra in centrul atentiei tale caci ca in jurul tau roiesc mai multe persoane care arata interes fata de tine. Tu tanjesti insa dupa o persoana cu spirit aventuros, sociala si efervescenta, cu o personalitate irezistibila pentru tine. In acest sens, saptamana 13-19 noiembrie este cea mai benefica pentru ca tu sa cunosti o astfel de persoana. Proiecteaza ceea ce iti doresti de la o persoana si universul va face astfel incat persoana respectiva sa apara in preajma ta.

Pe plan profesional, iti doresti foarte mult succesul, insa te lovesti uneori de lipsa de implicare a partenerilor tai de afaceri sau a colegilor. Ti se pare ca o buna parte din responsabilitatile altora iti sunt delegate tie, iar acest lucru iti cauzeaza frustrari. Invata sa iti comunici punctul de vedere intr-un mod elegant si neofensator, dar sincer. Esti o adevarata forta calauzitoare atunci cand iti pui in cap ceva asa ca nu iti va greu sa promovezi un proiect care are toate sansele sa creasca frumos si sa produca bani.


Foto homepage: Jozef Klopacka /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri