Descopera horoscopul lunii noiembrie pentru fiecare zodie in parte si afla cum stai cu dragostea, banii, cariera si sanatatea in cele 30 de zile ale lunii noiembrie 2017:

Horoscop Balanta noiembrie 2017

Noiembrie este o luna frumoasa pentru nativii Balanta single mai ales ca acestia au inteles ca fericirea lor nu depinde de nimeni altcineva, ci mai ales de ei insisi. Oportunitati de a cunoaste persoane alaturi de care sa simta din nou fluturasi in stomac sunt nenumarate. Venus tranziteaza in mod direct semnul tau asa ca vestile sunt nespus de bune. Spune “da” unei perioade prolifice dragostei, primelor intalniri, destainuirilor, clipelor speciale sau unor calatorii scurte de descoperire a celuilalt. Flirtrezi, esti fermecatoare, plina de viata si idei si pentru prieteni si admiratori este o adevarata placere sa te aiba in preajma.

In ceea ce ii priveste pe nativii care iubesc deja si sunt intr-o relatie stabila, merita mentionat faptul ca acestia vor resimti influenta Soarelui in cea de-a doua casa. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, te intorci in trecut si rezolvi anumite situatii care au ramas neincheiate si care te macinau in tacere. Totul inspre beneficiul partenerului de viata caci vei fi mult mai asumata si mai implicata in prezent si in relatia actuala. In plus, reusesti sa depasesti cu bine si sa iti ameliorezi anumite probleme de sanatate mai vechi, ceea ce iti sporeste vitalitatea si starea de bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Scorpion noiembrie 2017

Venus, Jupiter si Soarele lucreaza indeaproape in primele 3 saptamani ale lui noiembrie pentru a se asigura ca beneficiezi de oportunitati speciale pe mai multe planuri. In primul rand, reusesti sa te organizezi mai bine si sa iti gestionezi si timpul astfel incat sa ai timp atat pentru cei dragi, cat si pentru tine. Chiar daca ai avut o perioada extrem de solicitanta in ultima vreme, poate chiar stresanta la locul de munca, acum lucrurile se stabilizeaza.

Reusesti sa te relaxezi, sa te reechilibrezi, sa te reincarci cu energie pozitiva mai ales ca partenerul de viata poate planui o excursie surpriza, in care sa fiti doar voi doi. Banii vin inspre tine cu mai multa usurinta, permitandu-ti momente de respiro. Clipele frumoase in cuplu nu lipsesc, iar Venus favorizeaza momentele romantice si tandre. Vesti bune pot veni pentru acele cupluri care isi doresc un copil sau pe al doilea. Mult noroc si o intalnire ravasitoare sunt menite pentru nativii single in primele 20 de zile ale lunii.

Horoscop Sagetator noiembrie 2017

Daca pana acum focusul tau era asupra vietii profesionale, iata ca noiembrie 2017 schimba raportul de forte si inclina balanta inspre viata familiala si cea de cuplu. Simti nevoia acuta de a te afla in prezenta celor dragi, de a te bucura de lucruri frumoase, de liniste, de prieteni, de mese gatite si servite cu suflet, de excursii in padure alaturi de copiii si partenerul tau de viata. De asemenea, simti nevoia sa te implici activ in viata comunitatii de care apartii si sa faci fapte bune, ridicandu-ti astfel vibratia. Ceea ce vei si face.

De asemenea, este foarte posibil sa oferi din timpul si resursele tale unei persoane care are cu adevarat nevoie de ele. Merita mentionat si faptul ca esti foarte atent la dieta ta, incerci sa iti reglezi metabolismul si bioritmul si incerci sa respecti cu sfintenie orele de somn. Daca esti single, ai grija sa nu iti pui sufletul in palma oricui caci uneori oamenii nu sunt ceea ce sustin a fi. Fii deschis si sincer, dar pastreaza-ti marja de siguranta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri