Octombrie se anunta a fi o luna plina de provocari si pentru multi dintre noi, o perioada de reconfigurare si alegerea unor drumuri noi, mult mai favorabile.

Horoscop Octombrie 2017

Capricorn

Aceasta luna va fi una foarte importanta pentru viata de cuplu a persoanelor nascute in Zodia Capricorn. Va fi o perioada de reconectare si reorientare catre aspecte neexplorate pana acum.

Aceasta perioada va fi foarte benefica in toate aspectele legate de viata amoroasa, va va da aripi si va va inspira.

Varsator

Pentru cei nascuti in Zodia Varsator a venit vremea sa demoleze vechi inchisori mentale si sisteme de gandire care ii tineau pe loc. Acesta va fi pariul vostru pentru urmatoarea perioada.

Dar configuratia astrelor in luna octombrie 2017 va este favorabila. Este vremea sa renunti la vechi, pentru totdeauna!

Pesti

Iti dai seama ca ai ajuns la un capat de drum si ca este timpul sa schimbi directia. Daca inainte te infricosa acest gand, in aceasta perioada te vei simti mai increzator/oare ca niciodata!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Nu esti multumit/a de felul cum arata viata ta acum si iei hotarirea ferma de a face schimbari necesare. Aceasta luna te va impulsiona sa faci primul pas.

Iti recomandam si: Top 5 cele mai puternice zodii ale Horoscopului

Horoscop: Top 4 zodii care nu te vor insela niciodata!

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri